Shonen Jump 'One Piece' Mangasının Final Arkına Doğru İlerlediğini Açıkladı
Evet sevgili okurlar bazen ramak kalır, yalnızca beş kısa yıl daha beklememiz yeterli.

4 Eylül'de yayınlanacak olan Shueisha'nın Hafatlık Shonen Jump dergisinin bu yılki 35. sayısı, Eiichiro Oda'nın One Piece mangasının 'yaklaşan son arka doğru ilerlediğini' duyurdu. Final arkının ne zaman başlacağı ise henüz belli değil. One Piece Dergisi'nin 10. cildi ise doruğa hazırlanırken manganın yeniden okunması temasına vurgu yaptı. Oda-sensei, Eylül 2019'da yayınlanan bir YouTube videosunda mangayı 'beş yıl içinde' bitirmek istediğini belirtmişti. 

1992 yılında, henüz 17 yaşında olan Oda-sensei, Haftalık Shonen Jump dergisinde yayınladığı Wanted mangası ile Tezuka Ödülleri'nde ikincilik kazanarak kariyerine başlamıştı. 22 Temmuz 1997'de Hasır Şapka Korsanları'nın maceralarının yayınlanmaya başladığı günden bugüne, Japonya'da 390 milyon ve 42 ülkede 80 milyon kopya ile toplamda 470 milyondan fazla satan seri, 'dünyanın en çok okunan mangası' rekorunu elinde tutuyor. Manga dünyasının makinesi olarak adlandırılan çılgın sensei Oda, 2015 yılında 'tek bir çizgi roman için, tek bir yazar tarafından yayınlanan en fazla kopya' Guinness Dünya Rekoru'nun da sahibi olmuştu.

Manga, anime, filmler, oyunlar ve diğer tüm ürünleri ile birlikte toplamda 21 milyar dolardan fazla gelir elde ettiği tahmin edilen One Piece çılgınlığının sonsuza kadar sürmesini isteyenler kadar, finali görmek için çıldıranlar da var. Peki siz hangi taraftasınız?



Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları