Shomin Sample/OniAi'den Tanıdığımız Gekka Urū'dan Yeni Romantik Komedi
Shinozaki Himeno no Koigokoro Q&A, mantıktan şaşmayan bir oğlanın ve sözelci bir kızın ilişkisini anlatıyor.

Manga yaratıcısı Gekka Urū, Shinozaki Himeno no Koigokoro Q&A (Himeno Shinozaki's Romance Q&A) isimli yeni romantik komedi mangasını Ichijinsha'nın Aylık Comic Rex dergisinde yayımlamaya başlayacak.  Manga, derginin ön kapağına da taşındı. 

Image

Himeno Shinozaki, hiç aşık olmamış sözelci bir kızdır,  Kazuki Maruyama ise her şeyin mantıksal olduğuna inanır. İkisi de aynı lisedelerdir ve hikaye; Kazuki'nin Himeno'ya bir aylığına kendisiyle çıkmasını rica etmesiyle başlar.  

Image

Urū, Daisuke Suzuki'nin Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankei Nai yo ne ve Takafumi Nanatsuki'nin Ore ga Ojōsama Gakkō ni "Shomin Sample" Toshite Gets-Sareta Ken isimli light novel serilerinde illüstratör olarak görev almıştı. Kadokawa, Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankei Nai yo ne'nin 11. cildini, Ore ga Ojōsama Gakkō ni "Shomin Sample" Toshite Gets-Sareta Ken'in 11. cildini 2016'da yayımladı.

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları