Shōmetsu Toshi TV Animesinin Kadrosu, Görselleri ve Tanıtım Videoları Yayınlandı
Wright Flyer Studios’ un Shōmetsu Toshi (Annihilated City — Where I End and You Begin) adlı mobil oyundan uyarlanan anime, Nisan 2019’da Tokyo MX ve diğer kanallarda prömiyer yapacak.

                            Image

Bir kasabanın yok edilmesi ile başlayan hikaye,  imhasından sonra şehirden sağ kurtulan tek kişi olduğu söylenen Yuki isimli genç bir kadın ile ve Takuya isimli yalnız yaşayan bir kaçakçıyı merkeze alıyor. İkili, Yuki'nin babası tarafından bırakılan mektupla birlikte, şimdi Kayıp olarak adlandırılan şehre gitmeye çalışırken yolculuklarında umulmadık engeller ile karşılaşırlar. Arkada bırakılanlara özlem, tehlikeli örgütler ve çeşitli komplolar, “Kayıp”ın gizemine yaklaşırken Yuki ve Takuya'yı beklemektedir.

       Image                   Image

Animenin ana karakterlerini Kana Hanazawa (Yuki) ve Tomokazu Sugita (Takuya) seslendiriyor.

Kadronun diğer üyeleri:

En son güncellenen kadro haberinde Hidenori Takahashi ve Asami Imai’ nin de Taiyō ve Tsuki rolleri ile ekibe katıldığı bildirildi.

                             Image

                                                            Hidenori TakahashiTaiyō                                             

                           Image

                                                                Asami ImaiTsuki

                      Image    

Anime, Shigeyuki Miya (Blood Lad, Onihei) tarafından yönetilirken Shingo Irie (Kuroko's Basketball, Sakura Quest) senaryodan sorumlu. Tomoyuki Shitaya (Bakuman., Food Wars! Shokugeki no Soma) karakterleri tasarlıyor. Satoshi Motoyama ses yönetmeni ve Kenji Kawai (Ghost in the Shell, Eden of the East, Patlabor) kompozitör olarak iş başında.

                     Image

       Image             Image

Seriyi Madhouse’ un müzikleri ise Pony Canyon’ un üstlendiği açıklandı.

Açılış şarkısı"Kotae" (Cevapla)’yi Mao Abe; kapanış şarkısı "Your YourBreath"’i ise beş üyeli kadın idol grubu SPR5 seslendiriyor.  Animede ayrıca “Yuki” karakterini canlandıran Kana Hanazawa'nın seslendirdiği "Swallowtail Butterfly ~ Ai no Uta ~" adlı şarkı da yer alacak.

Shoumetsu Toshi Anime Açılış Videosu: Mao Abe, "Kotae"

Shoumetsu Toshi Tanıtım Videosu (PV)1

Shoumetsu Toshi Tanıtım Videosu (PV)2

Dünya çapında 9 milyondan fazla indirilen oyun, 2014 Mayıs ayında Wright Flyer Studios ve GREE işbirliği ile ilk kez Japonya’da piyasaya sürülmüştü. 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları