Shojo Kageki Revue Starlight Akıllı Telefon Oyunu Oluyor
Bushiroad ve Nelke Planning’in Shōjo Kageki Revue Starlight adlı serisinin resmi web sitesi, Shōjo Kageki Revue Starlight -Re LIVE- adlı bir akıllı telefon oyunu çıkarılacağını açıkladı.

Ateam oyunu geliştiriyor. Bushiroad, Pazartesi günü yapılacak olan canlı yayın etkinliğinde oyun hakkında daha fazla ayrıntı açıklayacaktır.

ÖZET

Starlight, dünya çapında sevilen bir şarkı ve dans revü trubudur. Karen ve Hikari gençken birbirlerine bir gün o sahnede birlikte duracaklarına dair söz verirler. Zaman geçer ve kızlar 16 yaşındadır. Karen her gün aldığı dersler konusunda çok heyecanlıdır ve kalbinde verdiği sözü tutmaya devam eder. Hikari başka bir okula nakil aldığında kızlar artık birbirlerinden uzaktadır. Ama kaderin çarkları dönmeye devam edip ikisini tekrar buluşturacaktır. Kızlar ve diğer sahnedeki kızlar revüye kabul edilmek için gizemli bir seçmelere katılacaktır.


Anime serisi 12 Temmuz saat 25: 28'de (yani 13 Temmuz saat 1:28) TBS'de yayınlanacaktır ve daha sonra CBC, BS-TBS, MBS ve RKB kanallarında yayınlanacaktır.

Tomohiro Furukawa (Yuri Kuma Arashi, Brothers Conflict) Kinema Citrus'da animeyi yönetiyor. Tatsuto Higuchi (CROSS ANGE Rondo of Angel and Dragon, Schwarzes Marken) senaryodan sorumlu ve Hiroyuki Saita (Kuma Miko: Girl Meets Bear, My mental choices are completely interfering with my school romantic comedy) karakterleri tasarlıyor.

Animenin dokuz ana karakteri (aynı ses aktörleri tarafından seslendirilecekler) “Hoshi no Dialogue” (Stellar Dialogue) adlı OP tema şarkısını ve "Starlight Kukugumi" (Starlight Group 99) adlı ED tema şarkısını seslendiriyor.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları