Shirobako, Yeniden Yapılmış Görüntülerle Dönüyor
Anime filmin yeniden yapılmış görüntülerle dönüş tarihi 28 Ağustos!

Shirabako filminin (Gekijō-ban Shirobako) resmi web sitesi ve Twitter hesabı, filmin 28 Ağustos’ta Japonya’da 7 farklı sinema salonunda gösterime gireceğini duyurdu. Bu film, ilk filmle kıyaslandığında 'yeniden yapılmış, geliştirilmiş" sahneleri barındırıyor. 

Katılım gösteren tiyatrolar aynı zamanda oyuncu kadrosundan 4 kişi ile birlikte  -Juri Kimura (Aoi Miyamori), Haruka Chisuga (Shizuka Sakaki), Nobuyuki Kobushi (Gōtarō Katsuragi), ve Kaede Yuasa-  filmden sonra 2 farklı video yayılnayacak. İlk video, ilk haftada bütün tiyatrolarda yayınlanacak, ikinci video ise ilk haftadan sonra yayınlanacak.

Sinemalarda her film izleyicisine, filmin gösteriminin ilk altı haftasında pek çok üründen oluşan bir hediye seti verilecek. Bu hediye setlerinde yeniden yapılmış iki mini eskiz, mıknatıslı sayfa, beş adet renkli kalemle yapılmış eskiz, film içinde film olan SIVA için bir kitapçık ve filmin karelerinden oluşturulmuş özel bir film rulosu yer almaktadır.

Image

Image                    Image

                      Image

Image

Image

Filmin hikayesi, orijinal Shirobako animesindeki olaylardan 4 sene sonrasında geçiyor. Aoi Miyamori çalıştığı iş yeri Musashino Animation'daki günlük işlerindeki sıradan sorunlarıyla uğraşmakla meşgul. Bir sabah toplantısından sonra, Aoi Watanabe ile konuşur ve onu yeni bir dramatik anime projesinin başına geçirir. Projenin beklenmedik bazı sorunları vardır ve Aoi şirketin şu anki durumunda bir dram animesi ile devam edip edemeyeceğinden emin değildir. Bu kaygı ile boğuşurken Aoi, Kaede Miyai (Ayane Sakura’nın seslendirmesiyle) adında yeni bir meslektaşıyla tanışır. Aoi ve MusAni projeyi tamamlamak için beraber çalışmaya başlarlar.

Film 29 Şubat’ta Japonya’da gösterime girdi.

Filmin kadrosunda eski ekip görünürken tema müziği Hoshi o Atsumete'yi (Gather the Stars) fhána seslendiriyor. 

Orijinal Shirobako televizyon animesi, öncelikle Musashino Animations olarak adlandırılan kurgusal anime stüdyosunda yapım asistanı olan Aoi Miyamori'ye odaklanıyor. Hikaye günlük ofis hayatını, animasyon stüdyosunda büyüyen sorunları ve anime yaparken gerçekleşen iş akışını takip ediyor. Buna paralel olarak anime, Miyamori'nin anime endüstrisinde çalışan veya çalışmayı hedefleyen arkadaşlarına da odaklanıyor: Önemli bir animatör, bir CG animatörü, hevesli bir seslendirme sanatçısı ve bir senaryo yazarı.

Image24 bölümlük anime Ekim 2014’te gösterime başladı ve Japonya’da da yayınlandığı gibi Crunchyroll’da da yayınlandı. Sentai Filmworks serinin lisansını aldı ve 2016 yılında Kuzey Amerika’da yayınladı. Seri aynı zamanda 2015 yılında 2 orijinal video anime bölümü de servis etti.


Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları