Shingeki no Kyojin Animesinin Son Sezonu 2020 Sonbaharında Hayranlarla Buluşacak
Üçüncü sezon pazartesi günü sonlandı.

Shingeki no Kyojin televizyon anime serisinin üçüncü sezonu pazartesi günü sona erdi ve aynı gün bir tanıtım videosu serinin son sezonunun NHK-General kanalında 2020 sonbaharında yayımlanacağı açıklandı.

Televizyon anime serisinin ilk sezonu Nisan 2013'de yayımlanmıştı ve ikinci sezon ise Nisan 2017'de hayranlarla buluştu. Üçüncü sezonun ilk yarısı geçtiğimiz yıl temmuz ayında ikinci yarısı ise bu yıl 28 Nisan'da Japonya'da NHK-General kanılda yayımlandı.


Son sezonun konusu;

"Japonya'da Shingeki no Kyojin olarak bilinen animede, yıllar önce insanlığın son temsilcileri, insan yiyen Titanlardan kaçmak için kule gibi yükselen duvarlarla takviye edilmiş kentlerin içine çekilmek zorunda kaldı. Sadece Keşif Birliği’nin kahraman üyeleri güvenli duvarların ötesine geçmeye cesaret ettiler - ama cesur savaşçılar bile nadiren canlı olarak geri döndü. Şehir içinde olanlar hayallerinin yıkıldığı güne kadar barışçıl bir varoluş yanılsamasına sarıldılar ancak hayatta kalma konusundaki ince şansları tek bir korkunç seçeneğe indirildi: öldür - ya da yutul!"


Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları