Shikizakura Animesinin İlk Full Tanıtım Videosu Yayınlandı
Chukyo TV ve Sublimation'ın orijinal "yakın-gelecek bilim kurgu drama" animesi Shikizakura'nın resmi Twitter hesabından ilk tanıtım videosu yayınlandı.

İlk Tanıtım Videosu:

ÖZET

"Oni" olarak bilinen korkunç yaratıkların rutin olarak insanlığa saldırdığı ve yok ettiği bir dünyada geçen SHIKIZAKURA, yanlışlıkla "yoroi" olarak bilinen güçlü bir zırh kostümü yapan ve Oni'ye karşı savaşan bir genç olan Kakeru Miwa'yı konu almaktadır. En eski sırları en son teknoloji ile birleştiren "yoroi"yi kullanan Kakeru, dünyayı Oni'nin yıkımlarından koruyabilecek bir kahraman olmayı hedeflemektedir.

Chukyo TV and CG animasyon stüdyosu Sublimation animenin yapımcılarıdır. Anime, 12-30 dakikalık bölümlerden oluşacaktır.

Shin'ya Sugai (Walking Meat) animeyi Sublimation'dan (Love Live! Sunshine!!, Ghost in the Shell Arise, Yamato 2202 CG animation) yapımcı Tomoyasu Nishimura'yla (Maria the Virgin Witch, Moribito - Guardian of the Spirit) yönetmektedir. Sugai ve Nishimura, Sublimation yönetim kurulu üyeleridir. K&K Design karakter tasarımcısıdır. Animede hem el çizimleri hem de 3D CG animasyon kullanılmıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları