Sewayaki Kitsune no Senko-san Animesinin Ana Kadrosu Belli Oldu
Azumi Waki, Junichi Suwabe'nin rol aldığı animeNisan ayında yayımlanacak.

Salı günü, Rimukoro'nın web mangası Sewayaki Kitsune no Senko-san'ın anime adaptasyonunun resmi sitesi ana kadro üyelerini açıkladı. Websitesi aynı zamanda animenin Nisan ayında yayımlanacağını açıkladı.

  • Senko rolünde Azumi Waki
  • Nakano rolünde Junichi Suwabe
  • Shiro rolünde Maaya Uchida
  • Kōenji rolünde Ayane Sakura
  • İsimsiz karakter rolünde Eri Kitamura

Doga Kobo'dan Tomoaki Koshida(Zoku Touken Ranbu: Hanamaru.) animeyi yönetecek. Yoshiko Nakamura(Monthly Girls' Nozaki-kun, Tada Never Falls in Love) hem senaryoyu kaleme alacak hem de müzikleri besteleyecek. Miwa Oshima(The Story of Saiunkoku, Koihime Musō, Aria the Scarlet Ammo AA) karakter tasarımından sorumlu.

Miwa Oshima aynı zamanda Atsushi Soga ve Katsuhiro Kumagai ile birlikte animasyon yönetmenliğini üstlenecek. Fotoğraf yönetmeni Takehiro Go, ses yönetmeni Masanori Tsuchiya ve sanat yönetmeni ise Masakazu Miyake. Renk tasarımını Yūta Takeuchii ve malzeme tasarımını Kyōko Nagata yapacak. Editör olarak Daisuke Imai'i görüyoruz.

Rimukoro, Sewayaki Kitsue no Senko-san mangasını Comic Newtype webitesinde 2017 Ekim'de yayımlanmaya başladı. Kadokawa'nın Comic Ace baskısı 10 Nisan'dan beri manganın fiziksel ciltlerini yayımlıyor. Manganın üçüncü fiziksel cilti 10 Aralık'ta yayımlanacak.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları