Seven Deadly Sins İçin 2018'de Bir Film Çıkarılıyor!
Gelecek günlerde, animeyi hazırlayan ekipten film hakkında daha fazla açıklama yapması bekleniyor. Ayrıca Pazar günü bir fragman da yayınlandı.

The Seven Deadly Sins projesinde çalışanları geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen "Nanatsu no Taizai FES" etkinliğinde, 2018'in yaz sezonunda bir anime filminin çıkacağını açıkladılar. Animenin yeni sezonu ise, Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu adıyla, 2018'in Ocak ayında çıkacak.

The Seven Deadly Sins Kronolojisi

Nakaba Suzuki'nin orijinal mangası Weekly Shonen Magazine'de, 2012 yılında okuyucularla buluşmuş ve 14 Temmuz itibariyle 27. cilt yayınlanmıştır.

Manga, 2014 ve 2015 yıllarında izleyicilerin beğenisine sunulmuş olan 24 bölümlük bir anime uyarlamasına sahiptir. Bu bölümlerden bağımsız bir şekilde çıkarılmış olan The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War- adında dört bölümlük özel bir seri vardır. 

Seven Deadly Sins adı ayrıca bir çok bağımsız görsel romana, OVA bölümlere ve video oyunlara sahiplik etmekte. Şu sıralar ise Bandai Namco Entertainment, The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia adıyla 2018'in ilk aylarında çıkacak olan bir oyunu geliştiriyor. Oyunun PlayStation 4 konsolu için yapıldığı, bilinen özelliklerinden.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları