Seven Days War Anime Filmi Aralık Ayında Gösterime Girecek
Osamu Sōda’nın gizem/sosyal hiciv konulu romanından uyarlanan filmin fragmanı ve ana görseli yayınlandı.

Yazar Osamu Sōda tarafından kaleme alınan Bokura no Nanokakan Sensō (Seven Days War or Our Seven-Day War) romanından uyarlanan anime filmi için resmi web sitesi tarafından bir görsel ve fragman yayınlandı. Fragman, filmin Aralıkta gösterime sunulacağını ve Aija-do stüdyolarında hazırlandığını bildiriyor. 

Gizemli hikaye, yaz tatilinden bir gün önce, Tokyo’ nun merkezinde ortaokul birinci sınıftaki erkek çocukların ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Bu bir kaza mı yoksa toplu bir kaçırma olayı mıydı? Aslında çocuklar nehir yatağında terk edilmiş bir fabrikada toplanmış ve kız öğrencilerden gelen destekle çocuklar bu “kurtuluş bölgesinden” yetişkinlere karşı bir devrim başlatmışlardı. 

Filmi Yuta Murano (Brave Beats, Dream Festival!, How NOT to Summon a Demon Lord) yönetiyor. Ichiro Okouchi (Code Geass, Valvrave the Liberator, Kabaneri of the Iron Fortress) Filmin senaryosunu kaleme alıyor. Keishin, karakterler için orijinal konsepti tasarlıyor ve Hiroshi Shimizu ( Michiko & Hatchin , Megalobox ) bu tasarımları animasyon için uyarlıyor.

Kadokawa Shoten, romanı 1985 Nisan'ında yayımladı ve eser 1988'de Rie Miyazawa' nın başrolünü canlandırdığı bir live-action filmine ilham verdi. 

Sasaki Aoko, 15 Nisan'da Kadokawa'nın Monthly Comic Gene dergisinde romanın manga uyarlamasını yayımladı.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları