Seishun Buta Yarou Animesinin Yeni Üyesi Ve Afişi Yayınlandı
Anime, ekimde çıkacak.

Kamoshida Hajime'nin Seishun Buta Yarou light novel serisinin Seishun Buta Yarō wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai (The Young Pig-Rascal Isn't Dreaming of a Bunny Girl Upperclassman) anime adaptasyonu için açılan resmi sitede salı günü, Touyama Nao'nun Koga Tomoe rolünde animede olacağı duyuruldu. Aynı zamanda animedeki karakterlerin tasarımcısı Mizoguchi Keeji tarafından çizilen Koga Tomoe karakteriyle olan afiş de yayınlandı. 

            Image

Ek olarak site, karakterlerin sesleri hakkında PV paylaşmaya başladı. 

Seto Asami'nin seslendirdiği Sakurajima Mai'nin PV'si:

Touyama Nao'nun seslendirdiği Tomoe Koga'nın PV'si:

Serideki seslendirme ekibi:

  • Ishikawa Kaito: AzusagawaSakuta 
  • Seto Asami: Mai Sakurajima
  • Kubo Yurika: Kaede Azusagawa
  • Touyama Nao: Koga Tomoe
"Ergenlik sendromu" adındaki gizemli bir olayla ilgili söylendiler vardır. Örneğin lise öğrencisi Azusagawa Sakuta aniden gözünün önünde beliren bir tavşan kız görmektedir. Bu bahsedilen kız, Sakuta'nın üst sınıfı, eğlence endüstrisine gitmiş ünlü oyuncu, nam-ı değer Sakurajima Mai. Bazı nedenlerden dolayı Mai'nin çevresindeki insanlar onun bu tavşan-kız hallerini görememektedir. Sakuta, bu gizemli nedenleri çözmeye başlar ve Mai ile zaman geçirerek onun gizli hislerini öğrenir. Diğer "ergenlik sendromu"nda olanlar da Sakuta'nın gözüne görünmeye başlar. 

                                               Image

Kadokawa 2014 yılında light novel serisinin ilk cildini yayımlar. Mizoguchi Keiji de light novel için illustrsationslar yapar. 2016'da Kodakawa 7. ve en yeni cildini ekimde yayımlar. 2016 ocakta Nanamiya Tsugumi, Dengeki G's Comic'de manga uyarlamasının ilk cildini yayımladı.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları