Seishun Buta Yarō Anime Filminin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Oyuncu kadrosu, geri dönen oyunculardan oluşuyor.

Hajime Kamoshida'nın Seishun Buta Yarō light novel serisine dayanan anime filmi Seishun Buta Yarō wa Yume-Miru Shōjo Yume wo Minai'nin (The Young Pig-Rascal Isn't Dreaming of a Dreaming Girl) resmi twitter hesabı Cumartesi günü tanıtım videosu yayınladı.

Filmin yönetmeni Sōichi Masui, senaryo yazarı Masahiro Yokotani, karakter tasarımcısı Satomi Tamura, müzik bestecisi fox capture plan, stüdyosu CloverWorks. Ayrıca, ekip ve oyuncular geri dönecek.

Film bu yaz prömiyer yapacak.Filmin konusu, romanın 6. ve 7. kısımlarını kapsayacak.

Filmin konusu, sadece ana karakterler Sakuta Azusagawa ve Mai Sakurajima'ya değil, Shōko Makinohara adlı gizemli bir kıza da odaklanıyor. Hikaye, duygularının ve isteklerinin her birinin kesiştiği zaman anlatır.

Hikaye, duygularının ve isteklerinin kesiştiği zamanı anlatıyor.

Image

Seishun Buta Yarō wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai, Hajime Kamoshida’nın Seishun Buta Yarō romanının TV animesi, 3 Ekim'de prömiyer yaptı ve 13. bölümde final yaptı . Aniplex Amerika, Hulu, FunimationNow ve Crunchyroll animeyi yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları