School-Live Live-Action Filminin 2. Fragmanı Yayınlandı
Film 25 Ocak'ta prömiyer yapacak.

Norimitsu Kaihō ve Sadoru Chiba'nın School-Live (Gakkō Gurashi!) mangasını live-action filmi için resmi web sitesi, 2. fragmanı 8 Aralık Salı günü yayınladı.

Ayrıca, ekip filme ait bir görsel paylaştı.

Image

Issey Shibata (Real Onigokko) filmin yönetmenliğini yapıyor ve senaryoyu yazıyor. Film, 2018 25 Ocak'ta Japonya'da prömiyer yapacak.

Oyuncuların hepsi Last Idol grubunun alt gruplarının üyesi :

Kurumi Ebisuzawa rolünde Nanami Abe (LaLuce)
Image

Yuki Takeya rolünde Midori Nagatsuki (LaLuce, Chou Cream Rockets)
Image

Yūri Wakasa rolünde Wakana Majima (Someday Somewhere)
Image

Miki Naoki rolünde Rio Kiyohara (Someday Somewhere)
Image

Nonoka Ono, öğretmenleri Megumi'yi ("Megu-nee") oynuyor.

Image

Kaihō ve Chiba, Manga Time Kirara Forward'da 2012 yılında mangayı başlattılar ve Houbunsha, Haziran ayında manganın Japonya'da 10. cildini yayınladı. Houbunsha, 12 Ocak'ta 11. cildini de yayınladı.

Yen Press, mangayı ingilizce olarak yayınlamaya devam ediyor ve şirket geçtiğimiz Aralık ayında 9. cildi yayınladı. 10. cilt 19 Şubat'ta piyasaya sürülecek. Şirket hikayeyi şöyle anlatıyor:

Okul Yaşam Kulübü üyeleriyle tanışın! Kürek seven Kurumi Ebisuzawa, abla figürü Yuuri Wakasa, kulüp danışmanı Megumi Sakura ve son olarak, her zaman iyimser olan Yuki Takeya. Okul Yaşam Kulübü, kızların takıldığı, eğlendiği ve bir zombi kıyametinin tek kurtulanları olan kızların bulunduğu bir kulüptür.

Manga, Temmuz 2015'te çıkan 12 bölümlük bir anime serisine ilham kaynağı oldu. Crunchyroll, seriyi eşzamanlı olarak yayınlandı ve Sentai Filmworks, Haziran 2017'de Blu-ray Disc ve DVD'de seriyi İngilizce dublajlı olarak piyasaya sürdü. HIDIVE, İngilizce altyazılı ve İngilizce dublajlı yayınlamaktadır.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları