Satış Rekorları Kıran Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mangası Final Yaptı
Koyoharu Gotouge'nin tarih yazan mangası Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, dört yıllık yarışını sona erdirdi.

Koyoharu Gotouge'nin tarihi aksiyon mangası Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba; 18 Mayıs'ta yayınlanan haftalık Shonen Jump dergisinin en son sayısında final yaptı. Manga serisi,  hem fiziksel hem de dijital sürümlerde 60 milyon kopya satışı yaparak, Japonya'da geçtiğimiz yılın en çok satış yapan mangası olmayı başarmış ve uzun süredir birinciliği kimseye bırakmayan One Piece'i zirveden indirmişti. 

Haftalık Shonen Jump dergisinin 24. sayısı ayrıca Ryouji Hirano'nun, manga karakteri Kyoujurou Rengoku üzerinde yoğunlaşan, Kimetsu no Yaiba: Rengoku Gaiden isimli bir spin-off yayınlacağını da duyurdu. 

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, 2019'da Ufotable stüdyosu tarafından televizyon animesine uyarlanmış ve Japon pop kültürünün ön saflarında kendine yer bulmuştu. Manga satışları özellikle anime serisinin ardından tavan yaparak çok sevilen manganın tüm dünyada kopya satışı başlamıştı. Manga tarihinde en çok satışa ulaşan 20 cildi,  şu anda bile çoğu perakendecide satılmaya devam ediyor. 

6 Nisan - 28 Eylül 2019 tarihleri arasında yayınlanan animenin, manganın yedinci ve sekizinci cildi 'Infinity Train' arkından uyarlanan devam filmi Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-hen'in ise, 16 Ekim 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

Shonen Jump Twitter hesabı

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba mangasını İngilizce olarak, Shueisha'nın MANGA Plus sitesinden ve Shounen Jump uygulamasından ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Yayına başladığı Şubat 2016 tarihinden bu yana mangayı takip eden hayranlarını üzen bir karar olsa da, Koyoharu Gotouge sensei başarılarının devamını dileriz. 




Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları