Sasaki and Miyano Anime Ovasının Video Önizlemesi Yayınlandı
Animenin "13. bölümü", mangasının 9. cildiyle beraber 27 Temmuz'da gelecek.

Kadokawa Yapım, 27 Temmuz tarihinde Sho Harusono'ya ait Sasaki and Miyano mangasının 9. cildi ile DVD  içerisinde bulunacak olan OVA için Cuma günü bir özet video yayınladı. Harusono, ''Koi ni Kizuku Mae no Chotto Shitai'' başlıklı anime bölümünü hazırladı. Gelecek olan bölüm televizyon anime dizisinin 13. bölümü olarak kabul ediliyor. 




Bölüm hikayesi Kasım ayında, anahtarlığını kaybeden bir öğrencinin Miyano'ya ve diğerlerine gittiği zaman başlıyor. Hanzawa'nın isteği üzerine "İlk Kayıp Eşya Dedektiflik Bürosu" kuruldu. Hirano'nun oda arkadaşı Akira Kagiura da bu işte yer alıyor ve Nobunaga Shimazaki bu rolü daha önceki bir drama CD'sinden tekrarlıyor. 

Televizyon anime dizisi 9 Ocak'ta ilk gösterime girdi ve 12 bölüm boyunca yayınlandı. Funimation, animeyi orijinal haliyle yayınladı. Sonrasında İngilizce dublaj seçeneği olarak da sundu.

Anime personeli Mart ayında anlaşmalı gösterimde yeni bir anime olacağını açıkladı. Duyuru, Aralık ayında ilan edilen OVA için yapılan ilk duyurunun ardından yapıldı.

 

Shinji Ishihira (Fairy Tail, Log Horizon, Munou Nana) televizyon animesini Studio Deen'de yönetmen yardımcısı olarak Takahiro Ueno ile yönetti. Yoshiko Nakamura (Super Lovers, Shōnen Maid, Tada Never Falls in The Love) dizi senaryolarından sorumluydu. Maki Fujii (I've Always Liked You, Our Love Has Always Been 10 Centimeters Apart ) karakterleri tasarladı.

Mangayı lisanslayan Yen Press  hikayeyi anlatıyor:

Her şey tipik bir eski okul çocuklarının aşk hikayesi gibi başladı - kötü çocuk kıdemli, adorably garip underclassman ile tanışır, bunlardan biri aşık olur, falan. Ama Miyano kendi kendini  aşk uzmanı ilan eden bir  erkek olmasına rağmen, kendisinin de  aşk içinde olduğunu tam olarak anlamadı. Bu da demek oluyor ki hikayelerinin sonsuza dek mutlu olmasını sağlamak Sasaki'ye kalmış ...!

 

Harusono, mangasını 2016 yılında Pixiv web sitesinde başlattı.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları