Sailor Moon'un Yönetmeninden Yeni Film: Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu
Mirai Shida ve Natsuki Hanae'nin başrollerini paylaştıkları filmde, kedi kızın bir oğlanı takip etme hikayesini izleyeceğiz.

Studio Colorido, Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu (Wanting to Cry, I Pretend to Be a Cat) isimli ikinci filmlerini 5 Haziran'da gösterime sokacaklarının müjdesini verdi. Resmi web sitesi ana görsel, kadro ve bir tanıtıcı video da yayınladı. 

Kişinin kendi özünü bulmasını anlatan orijinal hikaye; Tokoname, Aichi ve Miyo "Muge" Sasaki'yi merkezine alır.  Ortaokul öğrencisi Miyo, sınıf arkadaşı Kento Hinode'den hoşlanmaktadır. Miyo, sınıf arkadaşını her gün bıkmadan yılmadan takip eder ancak Kento onun farkında bile değildir. Tüm bunlar olurken Miyo kimseye söyleyemediği bir sırrı taşır; Tarō adlı bir kediye dönüşmesini sağlayan maskenin sahibidir. Bu maskenin barındırdığı sihir Miyo'nun Kento'ya yaklaşmasını sağlar. Artık mutlu olan Miyo'nun yeniden insana dönüşmesi eskisi kadar kolay olabilecek midir? 

Image

Mirai Shida (The Secret World of Arrietty's Arrietty, The Wind Rises' Kayo Horikoshi, My Hero Academia: Two Heroes' Melissa Shield) Miyo (solda) ve Tarō'yu seslendirecek. Natsuki Hanae (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba's Tanjirō Kamado, The Disastrous Life of Saiki K.'s Reita Toritsuka, Digimon Adventure tri.'s Taichi Yagami) Kento (sağda) rolünde.


Image

Junichi Sato (Sailor Moon, Aria the Animation, Princess Tutu) ve Tomotaka Shibayama (animation director for Blue Exorcist, Le Chevalier D'Eon) Studio Colorido'da (Typhoon Noruda, Penguin Highway, Fastening Days) anime yönetmenliğini paylaşacak isimler olarak karşımıza çıkarken Mari Okada (Maquia - When the Promised Flower Blooms, anohana: The Flower We Saw That Day) senaryoyu yazacak.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları