Saga !!! On İce İşbirliği Üzerine Katsuki Yuri'nin Memleketini Keşfedin !
Çekici bir kıyı kenti olan Hasetsu'yu, popüler anime dizisi olan Yuri On İce'dan yıldız patencisi Katsuki Yuri'nin memleketini keşfedin!!!

 Hasetsu'nun aslında Saga Bölgesi'ndeki Karatsu kentine dayandığını biliyor muydunuz? Yerel canlandırma projesi Sagaprise! 'in bir parçası olan Saga Bölgesi, Yuri On Ice ile bir araya geldi! Yuri On Ice  işbirliği projesi Saga için 6 Mart Pazartesi gününde Tokyo ve Saga'da gerçekleşen bu eğlenceli proje ile özel dakikalar için sizleri bekliyor!  Her lokasyonda özel olarak çizilmiş illüstrasyonlar ve etkinlikler projenin başında ilan edildi, hadi bir göz atalım!

Image

Saga Bölgesi Valisi Yamaguchi Yoshinori'den Mesaj

"Yuri On İce'ı ilk gördüğümde, ciddi bir şekkilde heyecanlı ve hareketli olduğumu hatırlıyorum. Animenin gücü sayesinde herkesin Saga Bölgesi'ni özel kılan yerlerini keşfedebilmesi için çok sayıda proje hazırladık. İster Katsuki Yuri'nin ilk bölümde ulaştığı tren istasyonu, ister koşu yolunda olsun ya da onun katsudonu olsun Saga en iyisi! "

Karatsu Şehrinin işbirliğiyle Saga Bölgesi, yalnızca Saga'da mevcut olan ürünler ve menüler ile düzenlemiştir. Projenin resmi ana sayfasında,  ürünleri ve menüleriyle ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Image

Saga !!! On Ice'ın Detayları

Tarih: 6 Mart Pazartesi  7 Mayıs Pazar arası

Yer: Karatsu Şehri, Saga Bölgesi

Katsuki Yuri'nin memleketi Hasetsu Şehri'nin bulunduğu şehir olan Karatsu'yu ziyaret etme şansı bulursanız, Saga'nın yardımıyla yolunuzu bulmada sorun yaşamayacaksınız! Yuri On Ice Orijinal Haritası ile kentin çeşitli yerlerinde gezebilirsiniz. Yuri On Ice karakterleri ve afişler, hayranlara bu çok özel yere sıcak bir karşılama imkânı sunuyor. Karatsu Kalesi ve Maizuru Köprüsünü içeren anime yerlerini keşfedebilir ve Saga Bölgesi'nin doğal gezi yerlerini Yuri On Ice ile birlikte keyfini çıkarabilirsiniz.

Image

Image

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları