Saga of Tanya the Evil Mangasının Eylül Ayında '2. Bölümü' Geliyor
Kadokawa'nın Monthly Comp Ace dergisinin Ekim sayısı Çarşamba günü, Carlo Zen ve Shinobu Shinotsuki'nin Saga of Tanya the Evil (Yōjo Senki) adlı roman serisinin Chika Tōjō tarafından uyarlanan mangasının 26 Eylül'de "2. bölümünün" geleceğini açıkladı.

Manga, dergiden "ilk bölümünü" Çarşamba günü sonlandırdı. "İlk bölümün" finali, TV anime uyarlamasının son bölümüne karşılık gelmektedir.

Yen Press hem orijinal light novel'ı hem de manga uyarlamasını lisanslamış ve seriyi şu şekilde anlatmaktadır:

Kan ve çamurla kaplı siperlerin yukarısında, genç bir kız mermiler, büyüler ve süngülerle dolu yüksek bahisli hava düellolarında ordu büyücüleriyle karşı karşıya gelir. Adı Tanya Degurechaff ve kendisi Rhine'ın Şeytanı olarak anılan, İmparatorluğun gördüğü en büyük askerlerden biridir! Ancak zihninin içinde, savaşın paramparça ettiği bir dünyada uyanana kadar, Japonya'da huzurlu bir yaşam süren amansız, eski bir beyaz yakalı yaşıyordu. Adından başka hiçbir şeye sahip olmayan, öksüz bir kız olarak yeniden doğan Tanya, sadece silah namlusunun arkasındakini bulacak olsa bile hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır!

Roman serisini 2013'te yayımlamaya başlayan Zen ve Shinotsuki, 12. romanı 20 Şubat'ta yayımlamıştır. Tōjo, mangayı 2016'da Monthly Comp Ace'de yayımlamıştır. Kadokawa, manganın 19. derlenmiş kitap cildini 21 Temmuz'da yayımladı ve 20. cildini  26 Aralık'ta hem normal hem de sınırlı sayıdaki versiyonu ile yayımlayacaktır. Yen Press, 10. cildi 23 Haziran'da yayımlamıştır.

Roman serisinin TV anime uyarlaması Ocak 2017'de gösterime girdi. Crunchyroll seriyi yayınlandığı gibi yayınladı ve Funimation seriyi İngilizce dublajlı olarak yayınladı. Anime ayrıca, aynı kadro ve oyuncularından oluşan Şubat 2019 yapımı Japonya'da gösterime girmiş bir filme de sahiptir. Crunchyroll, Amerika Birleşik Devletleri'nde filmi Mayıs 2019'da ve seriyi Eylül 2019'da yayınlamaya başladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları