Sacrificial Princess and the King of Beasts Animesi 2023'te Prömiyer Yapacak
Ayrıca manga, ana hikâyesinden sonra yeni bir yan hikâyeyle devam edecek.

Hakusensha'nın Hana to Yume dergisi bu senenin birlikte yayımlanmış 10. ve 11. sayılarında Yu Tomofuji'nin Sacrificial Princess & the King of Beasts (Niehime to Kemono no Ō) mangasının 2023'te prömiyer yapacağını duyurdu.

Dergi manganın önümüzdeki yaz ya da sonbaharda Hana to Yume dergisinde başlayacak ve manganın ana hikâyesinden sonrasını anlatacak yeni bir yan hikâye çıkacağını da açıkladı. Manganın ana karakterler için yeni bir hikâyesi olacak.

Yeni spinoff, Hana to Yume'nin kardeş dergisi The Hana to Yume'nin 26 Nisan'da yayımlanan bu yılki ikinci sayısında çıkan manganın yan hikâye bölümünden farklı olacak.

Yen Press orijinal mangayı İngilizce yayımlıyor ve hikâyeyi şöyle anlatıyor:

Genç bir kız, Canavar Kral'ın yeni kurban yemeği olmaya boyun eğer... ama kral sıradan bir canavar değildir! Bu büyüleyici, fantastik mangada, aşk dış görünüşten daha fazlasını gösteriyor!

Tomofuji mangayı 2015'te Hana to Yume'de başlattı ve Ekim 2020'de bitirdi. Manganın 15. ve final cildi Ocak 2021'de çıktı. Manganın dijital satışlar da dahil olmak üzere piyasada 2.1 milyon kopyası var. Yen Press 15. cildi 26 Nisan'da yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları