Runway de Waratte Mangası TV Anime Oluyor
Yumiri Hanamori, Natsuki Hanae'nin başrollerini paylaştığı anime; model ve moda tasarımcısı olmak için can atan iki arkadaşın hikayesinin anlatıldığı mangadan ilham alıyor.

Kotoba Inoya'nın Runway de Waratte (Smile Down the Runway) isimli mangasından ilham alan ve aynı ismi taşıyan TV animesinin Ocak 2020'de yayın hayatına başlayacağını duyuran resmi bir web sitesi açıldı. Web sitede ayrıca tanıtıcı bir video ve ana görsel ile ana kadronun yer aldığı bir liste açıklandı. 

TVアニメ『ランウェイで笑って』第1弾PV|2020年1月放送

Yumiri Hanamori; Chiyuki Fujito

Image 
Natsuki Hanae; Ikuto Tsumura

Image

Nobuyoshi Nagayama (Happy Sugar Life, My Girlfriend is Shobitch, Are You Lost?) animeyi Ezo'la (Happy Sugar Life, Are You Lost?) stüdyoda anime edecek. Touko Machida (A Centaur's Life, Lucky Star) senaryonun yazımından ve Misaki Kaneko (Fruits Basket'in ve Classroom of the Elite'in animasyon direktörü) karakter tasarımından sorumlu olacak. 

Manganın dijital yayımcısı Kodansha Comics hikayesini şu şekilde anlatıyor: Chiyuki Fujito'nın bir hayali var: Paris Collection modellerinden biri olmak. Problem ise; onun fazlaca kısa olması ve çevresindeki herkesin mütemadiyen bunu anımsatması. Ama onların söylediklerinin ne önemi var ki, o bu hayalinden vazgeçecek gibi değil! Onun sınıf arkadaşı, Ikuto Tsumura ise oldukça fakirdir ve onun da bir hayali vardır: bir moda tasarımcısı olabilmek. Bir gün Chiyuki ona "muhtemelen imkansız" olan bu hayaller için vazgeçmenin ne kadar saçma olduğunu söyler. İşte bu; tüm engellere rağmen yürekten isteyen ve vazgeçmeyen iki yoldaşın hikayesidir. 
Image
Weekly Shōnen Magazine'nin 2017 Mayıs'ında yayım hayatına başlayan manga Inoya'nın ilk çalışması.  Kodansha manganın 12. cildini Salı günü basacak. 3 Eylül'de de manganın dijital versiyonu yayın hayatına başladı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları