Rick and Morty Studio DEEN Tarafından Kısa Anime Filme Uyarlandı
Ninja Rick ve Shogun Morty'e hazır olun!

Anime ve çizgi film arasındaki bariyerler son birkaç yıldır ortadan kalkmaya ve disiplinler arası yaratıcılar ve üreticiler bir araya gelerek keskin çizgileri yumuşatmaya başladılar. Studio TRIGGER animatörleri Steven Universe'te çalışmaya başladı, Avustralyalı bir kompozitör Made in Abyss'in müziklerini besteledi ve yaklaşmakta olan Tower of God ile FLCL'nin son enkarnasyonunda Production I.G, Toho ve Adult Swim bir araya geldi.

Bariyerlerin ortadan kalkması konusunda en üst örnek ise; Toonami yayını sırasında yayınlanan "Samurai & Shogun" başlıklı 5 dakikalık Rick ve Morty kısa filmi oldu. Serinin normalde Japonca dublajını üstlenen isimler bu kez kahramanlara gerçek seslerini verdiler ve kan gövdeyi götürdü!

Samurai & Shogun (Rick and Morty) | adult swim

Kısa Studio DEEN'in dijital ekibi tarafından Kaichi Sato'nun (Anna Kidnapper) yönetmenliğinde yayınlanan kısada Sato aynı zamanda senaryo yazarlığını da üstlenirken Slayers'tan tanıdığımız Hiroshi Watanabe de storyboard çizimini üstlendi.

Adult Swim'in başkanı Jason DeMarco da bu yapımı tweet'leyerek disiplinleri bir kısada bir araya getirmek için bir yıllarını ortaya koyduklarını ve bu kısanın asıl öyküsünün Kazuo Koike tarafından yaratılan Lone Wolf and Cub isimli yapıttan geldiğini belirtti. Ki bu öykünün The Mandalorian'ın ilk sezonuna da ilham verdiğini hemen şuraya ekleyelim. 

SPIRAL CURSE DEMARCO on Twitter

https://twitter.com/Clarknova1/status/1244118186523533312

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları