Re:Zero Animesinin İkinci Sezonu Doğrulandı
Animenin yapımının açıklanmasıyla birlikte tanıtım videosuda yayımlandı.

Bugün Kodakawa 2016'da yayımlanan Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu animesinin ikinci sezonu için yapım çalışmalarının başladığını duyurdu. Duyuru ile beraber bir tanıtım videosu ve yeni sezon için açılan resmi websitesinde ana görsel paylaşıldı. Kadokawa yaptığı açıklamada Subaru'nun "Seni kurtarmak içinse ben ne kadar gerekirse ölürüm." sözlerini alıntı olarak verdi.

Yūsuke Kobayashi, Rie Takahashi, Yumi Uchiyama, Inori Minase, Rie Murakawa, Satomi Arai ve Takehito Koyasu birinci sezondaki rolleri Subaru, Emilia, Puck, Rem, Ram, Beatrice ve Roswaal'i seslendirmek için ikinci sezonda geri dönecekler.


Kodakawa'nın resmi youtube kanalı aynı zamanda yakında çıkacak olan Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu hyōketsu no kizuna adlı filmin yeni PV'sini de yayımladı.

Masaharu Watanabe ve Tatsuya Koyanagi tarafından yönetilip, animasyonları WHITE FOX prodüksyon üstlendi. OVA sınırlı sayında olan dağıtımına 6 Ekim 2018'de başlanmıştı.

Emilia ve Puck'ın tanışması olan konu alan OVA'nın bu sonbaharda tiyatral prömiyeri yapılacak.

Orijinal Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu romanları Japonya'da, Kadokawa'nın alt birimi olan, Media Factory tarafından MF Bunko J imprint'in altında yayınlamıştı. Romanın Yen Press'in yayımladığı ingilizce versiyonları da mevcut. Orijinal anime Japonya'da 2016'da yayımlanmıştı.

Kaynak: Kodakawa Youtube Kanalı

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları