Restaurant To Another World Animesinin Seslendirme Ekibi Açıklandı!
FUNimation Entertainment, Restaurant to Another World animesi için hazırlanacak olan İngilizce dublajda görev alacak seslendirme sanatçılarını açıkladı.

İşte karşınızda ADR yönetmeni Alexis Tipton, ADR mühendisi Deryk Elkins, yazar Jamie Marchi ve mix mühendisi Gino Palencia'nın da bulunduğu ekipte çalışacak olan seslendirme sanatçıları:

Seslendirme Sanatçıları - Canlandıracakları Karakterler

Christopher R. Sabat - Tenshu

Jill Harris - Aletta

Stephanie Young - Aka no Joou

Charlie Campbell - Artorius

John Swasey - Tatsugoro

Jeremy Schwartz - Alphonse

Jeremy Inman - Lionel

Tyson Rinehart - Gaganpo

Cris George - Balrog

Bradley Campbell - Grandpa

Junpei Inuzuka'nın hafif roman serisinin anime adaptasyonu olan Isekai Shokudo, AT-X ve BS Japan'da gösterilmeden önce TV Tokyo'da, 3 Temmuz'un geç saatlerinde, 1:35'de (teknik olarak 4 Temmuz kabul ediliyor.) yayınlanmıştır.

Konusu

Ofis bölgesine yakın olan alışveriş caddesinin köşesinde 70 yıllık, tarihi bir restoran bulunmaktadır. Bir kedi resmi ile tanınan restoranın bilinen diğer adlarından biri ise Yoshoku no Nekoya. Hafta içi oldukça sıradan bir restoran gibi görünse de Cumartesi günleri, çok özel konukları ağırlıyor. Bu saatlerde paralel dünyanın sınırları sonuna kadar kalkıyor ve birçok farklı ırktan ve kültürden müşteriye hizmet ediliyor. İlk defa karşılaşacağınız bir konuya sahip olan bu animenin hikayesi, gerçeklik ve paralel dünyalar arasında, özellikle restoranın müşterileri, sahibi ve egzotik yemekleri etrafında geçmekte.

SILVER LINK stüdyosunda hazırlanacak olan animenin yönetmenliğini, Chaos;Child gibi bir çok başarılı yapımda çalışmış olan Masato Jinbo yaparken Takao Sano (Chitose Get You!!, Shomin Sample, Nurse Witch Komugi R) ve Keiichi Sano (Heaven's Memo Pad, Strike the Blood, Absolute Duo), Katsumi Inami'nin orijinal karakter tasarımlarını, anime serisine uyarlayacaklar.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları