RErideD TV Animesindeki Yeni Görselde Savaşçılar Yola Çıkıyor
Yaklaşan orijinal TV Animesi Japon TV'de yayınlanacak ve 2018 Ekim ayında Crunchyroll'da yayınlanacak.

Zaman içinde yeni bir görsel (üstte) yayınlandı. RErideD - Derrida,  genç bir adamın yanlışlıkla 10 yıl geleceğe giderek kendisini bir robot kıyametinin ortasında buluyor.

RErideD - Derrida, hikayesi şöyle anlatılıyor:

Yıl 2050. Derrida Yvain adlı genç bir mühendis yeniden babası tarafından kurulan üretim şirketi Autonomous Machine DZ"  gelişimine katkıları sayesinde ünlü oldu. Bir gün, Derrida ve meslektaşı Nathan onun DZsi bir kusur bulmak ve patronları uyarmak için yapılması gereken deney göz ardı edilir. Derrida ve Nathan tehlikenin farkında olmasına rağmen, isteksizce her türlü önlemden vazgeçerek Nathan'ın kızı Mage'in doğum günü partisine gitmeye karar verirler. Ertesi gün, huzurlu bir günden sonra, Derrida ve Nathan aniden bilinmeyen güçler tarafından saldırıya uğrar. Kaçış sonunda, Derrida soğuk uyku makinesine düşer ve 10 yıl sonra, harap olmuş bir dünya için bir savaşın ortasında uyanır. Derrida kontrol DZ'si dışında bir grup tarafından saldırıya uğrar, neredeyse pes edicekken, Nathan'ın son sözlerini hatırlar.

" Mage'e iyi bak"

Bulunduğu sert kadere rağmen, Derrida Mage'i aramaya başlar.

Zamanın ötesinde, yeniden bir araya geliyoruz - bu, umut için bir yolculuğun hikayesi.

Derrida, Takuya Sato'nun (GATE) yönettiği ve orijinal karakter tasarımlarını Yoshitoshi ABE (Serial Experiments Lain) ve Geek Toys'un animasyon prodüksiyonu ile donatılıyor. Seri Japonya'da Tokyo MX, TV Aichi,  KBS Kyoto, Sun TV, TVQ Kyushu Broadcasting ve 2018 Ekim ayında BS11'de yayınlanmaya başlayacak.

RErideD Derrida, Fall 2018 simulcast dizisinin bir parçası olarak Crunchyroll'da da yayınlanacak.

Kaynak

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları