Record of Lodoss War Yeni İşe Side-Scrolling Olarak Devam Ediyor
Ryo Mizuno'nun yazdığı yeni projede Hidari çiziyor

Sneaker Bunko Cuma günü yaptığı açıklamada,  Record of Lodoss War'ın bu sonbaharda 30. yıldönümü için "tamamen yeni bir çalışma" olacağını söyledi. Orijinal yazar Ryo Mizuno yazıyor ve Hidari (Sasami-san @ Ganbaranai, Atelier serisi) çalışmalayı resmediyor. Web sitesi, Hidari'nin Deedlit karakterini ve "Tekrar görüştük, Deed" yazan metni gösteren bir görsel yayınladı.

                                  Image

Ayrıca, 30'uncu yıldönümü projesi, bir 2D side-scrolling ( video oyunlarının yan kamera bakış açısından oynanması durumu) oyunu olacak. Nico Gamer'ın takımı Ladybug (Shin Megami Tensei: Synchronicity Prologue oyunu) oyunu geliştiriyor ve Deedlit'in concept art, pixel art ve oynanış ile alakalı bir önizleme videosu yayınladı. Proje henüz platformlar için bir çıkış tarihi ortaya koymadı.

Sneaker Bunko, bu sonbaharda planlanan orijinal Lodoss-tō masa üstü RPG'nin yeniden piyasaya sürüleceğini duyurdu. Son olarak, Sneaker Bunko 1990 video anime dizisi için bir Blu-ray Disk Kutusu seti duyurdu.         

                                  Image

Record of Lodoss War, kendilerine Grup SNE adını veren oyuncuların pencil-and-paper role-playing oyunu oturumlarını anlatan bir dizi dergi makalesi olarak başladı. Bu fantazi maceraları Mizuno tarafından 10 milyondan fazla kopyası bulunan bir roman serisine dönüştürüldü.

Mizuno 1988 yılında Yutaka Izubuchi'nin çizimleri ile Record of Lodoss War: The Grey Witch romanını yayınladı. Seven Seas Entertainment, romanı 19 Aralık'ta İngilizce olarak yayınladı.

Mizuno'nun Record of Lodoss War hikayeleri, 1990 Record of Lodoss War video anime serisine ve 1998 Record of Lodoss War: Chronicles of the Heroic Knight  televizyon anime devam filmine ilham kaynağı oldu. Funimation her iki seriyi de geçtiğimiz Temmuz ayında DVD ve Blu-ray olarak piyasaya çıkardı. Central Park Media, daha önce Kuzey Amerika'daki fantazi başlıklarını lisansladı ve yayınladı. Media Blasters, 2010 yılında her iki anime için de bir lisans vermişti, ancak 2012'de başlıkların planlandığı gibi yayınlanmayacağını açıkladı.

Kaynak:ann                                                                                    

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları