Record of Grancrest War Oyunu İlk Oynanış Videosunu Yayınladı
PS4 oyunu 14 Haziran'da Japonya'da piyasada.

Bandai Namco Entertainment, PlayStation 4 için Grancrest War rol yapma oyunu için cuma günü oyunun ilk videosunu yayınladı. Video, bir kaleyi kurtarmak için olan oyuncu komutlarını gösteriyor.

Devam eden anime'ye dayanan tek oyunculu taktik rol yapma oyunu 14 Haziran'da Japonya'da piyasada olacak.

Aqua Timez grubu oyunun tema müziği olan "Takaga 100-Nen no"'yu seslendiriyor.

Oyun, anime ile aynı hikayeyi içeriyor: Kaos tarafından yaratılan felaketten korkan insanlar, kaosu bastırmak için "Crests" gücüne sahip plan "Lordlar" tarafından korunuyordu.

Ancak Lordlar görevlerini bırakmaya karar verdiler ve savaşta gizlice birbirlerine karşı savaşmaya başladılar, Birbirlerinin üzerinde hakimiyet kazanmak için birbirlerinin Crest'lerini çalmaya başladılar. Bu insanlar arasında Lordları küçümseyen yalnız bir büyücü olan Siluca, ve bir gün vatanını tyrannical hükmünden kurtarabilmek için eğitim yolculuğuna devam eden serseri bir şövalye olan Theo bulunmakta. Onlar, kaos tarafından yönetilen topraklar olan Atlatan'ı getirme umuduyla usta ve çırak olarak yemin ediyorlar.

Oyuncular Theo karakterinde oynayabilecekler ve açıklanan diğer oynanabilir karakterler arasında ise Siluca Meletes, Irvin, Aishela ve Priscilla bulunmakta.

Oyun, fiziksel (kutu) formu ve via için dijital indirilebilirlik fiyatı 8,200 yen (yaklaşık 311 TL) ve sınırlı sürüm ilk bakışın fiyatı ise 11,000 yen (yaklaşık 417 TL) olacak. Oyunu erken satın alan kişiler,' Record of Lodoss War'ın Parn ve Deedlit karakterleri için ürün kodları alacaklar.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları