“Reborn as a Vending Machine, I Now Wander the Dungeon” Light Novel Serisinin Mangası Geliyor
Kadokawa'nın Aylık Dengeki Daioh dergisinin Eylül sayısının salı günü yaptığı açıklamada, Hirukuma'nın Reborn as a Vending Machine, I Now Wander the Dungeon (Jidōhanbaiki ni Umarekawatta Ore wa Meikyū ni Samayō) adlı light novel serisinin bir manga uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Manga, derginin 27 Ağustos'taki bir sonraki sayısı ile çıkış yapacaktır. Kunieda, mangayı resmetmektedir.

Yen Press, light novel'in ilk üç cildini İngilizce olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Hayatında sadece tek bir tutkuya sahip olan orta yaşlı bir adam, trafik kazasıyla hayata layık bir sonla veda eder. Bu, çoğunlukla hikayelerin sonlandığı kısımdır ancak tam tersine bu onun hikayesinin hayatında en çok hayranlık duyduğu şey--bir otomat olarak yeniden doğarak başladığı kısımdır! Ancak başladığı bu yeni hayatı(?) olabilecek en kötü yerde gerçekleşir--daha konuşamazken hatta hareket edemezken bir otomat canavarlarla dolu bir zindanda kendi başına ne yapabilir?

Hirukuma, hikayesini Mart 2016'da Shōsetsuka ni Narō web sitesinden serileştirmeye başladı ve 2017'nin Ocak ayından Şubat ayına kadar süren kapanış hikayeleriyle seriye Aralık ayında son verdi. Sneaker Bunko, ilk cildini Temmuz 2016'da yayımladığı roman serisinin Itsuwa Katō'nun illüstrasyonlarıyla beraber basılı versiyonunu yayımlamaktadır. Üçüncü ve final cildi Şubat 2017'de piyasaya sürüldü.

Kunieda, Fujino Ōmori'nin Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? light novel serisinin manga uyarlamasının ilk bölümünü resmetmiştir. Taisei Yamachi, mangayı 2019'da yeni başlığı Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? ile devralmıştır. Yen Press, her iki mangayı da yayımlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları