Real Girl Animesinin 2. Sezonunun Tanıtımı Yayınlandı
Anime 8 Ocak'ta prömiyer yapacak.

Mao Nanami'nin Real Girl (3D Kanojo) mangasına dayanan animenin resmi web sitesi, anime'nin 2. sezonu için Pazartesi günü iki tanıtım videosu yayınladı. Videoda BiSH'nin "Futari nara." (If It's the Two of Us) isimli açılış tema şarkısı bulunuyor.

Kısa Versiyon: dailymotion

Videoda animenin NTV'nin AnichU programlama bloğunda 8 Ocak'ta yayınlanacağı yazıyor.Ayrıca, anime Japonya'da 20'den fazla kanalda yayınlanacak.

Resmi web sitesi de yeni bir görsel paylaştı.

Image

Yeni sezon, eski oyuncularla devam edecek. Takashi Naoya (Touken Ranbu: Hanamaru), animeyi Hoods Entertainment'da (If Her Flag Breaks, Drifters, Märchen Mädchen) yönetiyor. Deko Akao (Flying Witch, Noragami, After the Rain) seri senaryosundan sorumludur. Satomi Kurita (Hina Logic - Luck & Logic) karakterleri tasarlıyor. Fujifabric grubu, "Hagan" (Broad Smile) adlı kapanış tema şarkısını performe edecek.

İlk sezon 3 Nisan'da Japonya'da prömiyer yaptı ve 12 bölüm devam etti. Sentai Filmworks seriyi lisansladı ve HIDIVE da yayınladı. Sentai Filmworks ilk sezonu İngiliz dublajıyla yayınlayacak. Ayrıca, şirket ikinci sezonu da lisanslamıştır.

Image

Josei mangası, anime ve oyunlarda karşılaştığı sanal kızlardan memnun olan bir lise oğlanı Hikari "Tsuttsun" Tsutsui'yi takip ediyor. Çok fazla arkadaşı yok ve kendi dünyasında yaşıyor. Bir gün, havuz temizliği yaparken erkekler tarafından gösterişli ve popüler olarak bilinen "gerçek bir kız" Iroha ile karşılaşır.

Romantik komedi mangası, Kodansha's Dessert dergisinde Temmuz 2011'den Mayıs 2016'ya kadar devam etti ve Kodansha, 12 derlenmiş cilt yayınladı. Manganın baskıda 1,2 milyon kopyası var. Kodansha Comics, mangayı İngilizce dijital olarak yayınlıyor.

14 Eylül'de Japonya'da live-action filmi gösterime girmişti.

Kaynak:

ann
Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları