Ragna Crimson Animesinin Tanıtım Videosu ve Ana Kadrosu Açıklandı
Daiki Kobayashi'nin mangasından uyarlanan TV anime serisi Ragna Crimson'un resmi sitesinden yapılan açıklamada tanıtım videosu ve ana kadrosu Cuma günü açıklandı.
Video ana kadro ve oyuncular hakkında daha fazla bilgi veriyor.

Ken Takahashi (Butlers x BattlersFate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!) SILVER LINK'te animenin yönetmenliğini üstleniyor.  Deco Akao (Amanchu!Arakawa Under the BridgeNoragami) senaryoyu yazıyor ve denetlemesini yapıyor. Shinpei Aoki (animatör Fate/kaleid liner Prisma Illya ) karakter tasarımını yapmakla görevli. 

Animeni oyuncuları: 

Anime prömiyerini 2023 yılında yapacak. Sentai Filmworks serinin lisansını aldı. 

TVアニメ「ラグナクリムゾン」第1弾PV

Square EnixManga & Books mangayı İnglizce yayınlarken hikayeyi şöyle tanımlamakta:

            Ejderha avcıları, ödül için ejderhaları öldüren özel gümüş silahlarla donanmış savaşçılardır. Ejderha avcıları arasında en düşük rütbeye sahip Ragna diğer herhangi bir avcıdan daha ejderha fazla öldürmüş genç bir dahi olan Leonica ile partner olur. Ragna'nın tüm isteği Leonica'nın yanında olmaktır fakat onun bu hayali ölümcül olarak tasvir edilebilen bir ejderha saldırısıyla paramparça olur. 

 

Kobayashi mangasını 2017 Mart ayında Gangan Joker' de yayınladı. Sqaure Enix Nisan 2021'de manganın ''son savaş'' kısmına yakın olduğunu duyurdu ve manga 22 Ağustos'ta yayınlanan 11. sayısı ile final arkına girmiş oldu.

 

Kaynak: ANN 

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları