Psycho-Pass'tan Sonra, Cruel Method to Make the World Better
Psycho-Pass'in yazarı Makoto Fukami toplu cinayet işleyen bir çocuğun hikayesini anlatan yeni mangasını piyasaya sürdü. Yazara çizimleri ile Kōsuke Yamanami eşlik ediyor.

Yazar Makoto Fukami ve ressam Kōsuke Yamanami, Sekai o Yoku Suru Zankoku na Method (Cruel Method to Make the World Better) isimli yeni mangalarını 27 Aralık'ta çıkan Ichijinsha'nın Comic Rex dergisinin Şubat sayısında piyasaya sürdüler. Manga, 2 bölüm ve renkli açılış kapağı da dahil 71 sayfadan oluşuyor.

Image

Manganın merkezinde 17 yaşındaki kahraman Gekitetsu Amō bulunuyor. Kendisi okulda çok göze batmayan bir tip olmasına rağmen 'dünyanın zararlı unsurlarını ortadan kaldırmak' bahanesi -ya da felsefesi demek daha doğru olabilir- ile toplu cinayetler işlemeye başlıyor.

Yazar Fukami'nin en bilinen eseri Psycho-Pass olsa da (2. seride kendisi yer almadı) pek çok başarılı animenin bazı bölümlerini yazma kısmında da görev aldı. Örnek verecek olursak; School-Live!, Yuru Yuri Nachu Yachumi!+, Yuru Yuri San Hai!, Berserk ve Resident Evil: Vandetta filmi. Ayrıca Chotto Kawaii Iron Maiden ve Osama-tachi no Viking mangalarının hikayelerini de yazdı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları