Psycho-Pass SS Anime Film Üçlemesiyle İlgili Tazecik Bilgiler
25 Ocak, 15 Şubat, 8 Mart tarihlerini not edin!

Psycho-Pass SS ya da Psycho-Pass Sinners of the System adıyla açıklanan üçlemenin yönetmeni ve oyuncu kadrosu açılış tarihi ve ana görsellerle ilgili açıklamaları Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde açıkladı. 

Image

Psycho-Pass Sinners of the System Case.1 Tsumi to Bachi 25 Ocak'ta vizyona giriyor.

Image

Psycho-Pass Sinners of the System Case.2 First Guardian 15 Şubat'ta vizyona giriyor.

Image

Psycho-Pass Sinners of the System Case.3 Onshū no Kanata ni ____ (In the Realm Beyond Is ____) 8 Mart'ta vizyona giriyor.

Image

Psycho-Pass TV animesinin yönetmeni Naoyoshi Shiotani yönetmen koltuğuna yeniden otururken hikaye konseptini oluşturan kişi olarak da karşımıza çıkıyor. Psycho-Pass Asylum ve Psycho-Pass Genesis spinoff roman yazarı Ryō Yoshigami "Case.1," senaryo yazarı olurken Psycho-Pass'in ilk sezon ve filminin senaristi Makoto Fukami "Case.2" ve "Case.3" filmlerinin senaryolarını yazacak. Naoyuki Onda, Kyoji Asano ve Yasuhiro Aoki karakter tasarımları için yeniden kadroda kendilerine yer bulurken Hisashi Abe (Chobits, Berserk) animasyon kadrosuna dahil oluyor. 

Kenji Nojima, Ayane Sakura, Hiroki Touchi, Kinryuu Arimoto ve Tomokazu Seki karakterlerini canlandırmak için geri dönen isimler arasında. 

İlk film "Case.1 Tsumi to Bachi," Nobuchika Ginoza ve Mika Shimotsuki odaklanıyor, ikinci film "Case.2 First Guardian"  Tomomi Masaoka ve Teppei Sugo'yu merkezine alıyor.

Image

Üçüncü film "Case.3 Onshū no Kanata ni ____" (In the Realm Beyond Is ____) Shinya Kōgami'nin ön planda olduğu bir görsellik sunuyor.

Image


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları