Psycho-Pass Animesinin 3. Sezonu Ekim Ayında Prömiyer Yapacak
Manga yaratıcısı Akira Amano karakter tasarımcısı olacak.

Perşembe günü yapılan "Fuji TV  Basın Toplantısı 2019" etkinliğinde, Psycho-Pass serisinin üçüncü sezonu olan Psycho-Pass 3'ün, Fuji TV'nin Noitamina programlama bloğunda Ekim ayında prömiyeri yapacağı duyuruldu.

Arata Shindō rolünde Yuuki Kaji ve Kei Mikhail Ignatov rolünde Yūichi Nakamura oynayacak. Naoyoshi Shiotani, Production I. G'de yönetmenlik yapmak için, manga yaratıcısı Akira Amano ise karakter tasarımcısı olarak geri dönüyor.

Image

Orijinal Psycho-Pass animesi 2012 yılında prömiyer yaptı ve 22 bölüm sürdü. 11 bölümlü Psycho-Pass 2. sezonu ise Ekim 2014'te gösterime girdi ve Psycho-Pass filmi Japonya'da Ocak 2015'te prömiyer yaptı. Funimation, her üç animeyi de home videoda yayınladı.

Yeni yayınlanan 3 film Psycho-Pass: Sinners of the System projesine dahildir. İlk film, Psycho-Pass: Sinners of the System Case.1 Tsumi to Batsu (Suç ve Ceza) 25 Ocak'ta, ikinci film, Psycho-Pass: Sinners of the System Case.2 First Guardian (İlk Muhafız) 15 Şubat'ta, 3. film, Psycho-Pass: Sinners of the System Case.3 Onshū no Kanata ni ____ (Başka Saltanatda ____)8 Mart Cuma günü prömiyer yaptı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları