Promare'in Kuzey Amerika Galası, Anime Expo'da Olacak
Promare yönetmeni Hiroyuki Imaishi ve film kadrosu, 5 Temmuz'da katılım sağlayacak.

Anime Expo'nun salı günü yaptığı duyuruya göre bu yılki etkinlikte, Studio Trigger ve XFlag'in üstlendiği anime filmi Promare adına düzenlenen Kuzey Amerika prömiyeri için ev sahibi olacak. Gösterimin ardından, yönetmen Hiroyuki Imaishi ve yaratıcı yönetmen Hiromi Wakabayashi'nin de katılacağı Promare galası; 5 Temmuz, saat 17:30 itibariyle başlayacak. Ardından Studio Trigger, gelecekteki projeleri için açıklamalar yapacak. Ayrıca bu süreç boyunca, film kadrosunun yer alacağı imza etkinliklerinin de devam edeceği biliniyor.

New York merkezli film dağıtımcısı GKIDS'in duyurusuna göre filmin Kuzey Amerika gösterimi için süren lisanslama süreci tamamlandı. Şirket, 17 ve 19 Eylül için prömiyer etkinlikleri de düzenleyecek. Vizyona ise 20 Eylül'den itibaren girecek. 

Promare, Resmi Dergi Görseli

GKIDS'in Film Tanıtımı

Burnish adında, ateşi kontrol eden ve bu güçle dünyanın yarısını küle çeviren bir mutant ırkın ortaya çıkmasından tam otuz yıl geçmişken; kendilerine "Mad Burnish" diyen yeni bir saldırgan mutant ırkın belirmesiyle, bu saldırgın topluluğun lideri Lio Fotia ve Burnish karşıtı kurtarma takımının yeni üyesi Galo Thymos arasındaki destansı mücadele başlamış olur.

Promare'in Resmi Fragmanı

24 Mayıs'ta, Japonya'daki 200 salonda gösterime giren Promare, ilk haftasını listenin 8. sırasında tamamlamıştı. 16 Haziran itibariyle net kazancı ise 494,277,000 yeni (yaklaşık 26.5 milyon Türk lirası) aşmış durumda.

AnimeNewsNetwork

Promare, Türkiye'de vizyona girse gider miydiniz?

Promare, Türkiye'de vizyona girse gider miydiniz?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları