"PriPara" ve Hatsune Miku Bu Sonbahar Projesi İçin İşbirliği İçerisinde!
Hatsune Miku kostümü, Ekim'in 5. gününe kadar arcade oyununda kullanılabilir kalacak.

Takara Tommy Arts'ın resmi Twitter hesabından, PriPara ismi üzerine yapılan güncel açıklamalara göre, gündemdeki serilerden biri olan Idol Time PriPara ve en popüler vocaloid karakteri Hatsune Miku'nun işbirliği sonucu hazırlanacak yeni bir proje duyuruldu.

Birinci olarak, ikonik Hatsune Miku kostümü, arcade oyununun "Time Yondan" adlı yeni sürümünde kısıtlı bir süre için kullanılabilir olacak. Oyuncular 5 Ekim'e kadar oyun içerisindeki "GoGo! PriPalife" şarkısı boyunca bu görünüşü kullanabilecek. İkincisi ve daha da iyisi, Falulu'nun renklerini taşıyan yeni Hatsune Miku kostümü Kasım ayında tekrar gündeme gelecek, Aralık ayında ise tamamen oynanabilir bir karakter olarak ortaya çıkacak!

Oyunun ortak yapımcıları Takara Tommy Arts ve Syn Sophia, etkinliklerini 2014'ün Temmuz ayında başlatmış,  iki yıl içerisinde ise Japonya içerisindeki 3 milyon kayıtlı kullanıcıya hitap etmeyi başarmakta olmasının yanı sıra, bu adla yapılan ilk televizyon anime serisinin, 2014 Temmuz'undan 2017 Mart ayına kadar yayında kalmasına öncülük edip üç sezonun sonunda 140 bölümlük bir eseri noktalamıştır. Şimdilerde ise, bu yılın Nisan ayından itibaren izleyicisiyle buluşmaya başlamış olan Idol Time PriPara serisi yayın hayatına devam etmektedir.

Hatsune Miku kostümü içerisindeki Lalaa Manaka ve Yui Yumekawa

"Idol Time Pripara" Tanıtım Videosu - Nasıl Oynanır

"Idol Time Pripara" Tanıtım Videosu - Karakterimi Nasıl Yaratırım

www.crunchyroll.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları