Princess Jellyfish’in Mangakası Akiko Higashimura Ekim Ayında Yeni Bir Manga Yayınlıyor
Manga, farklı kuşaklardan 3 kadına odaklanıyor.

Kodansa'nın Kiss dergisinin Eylül sayısında Çarşamba günü yapılan açıklamada, manga yaratıcısı Akiko Higashimura'nın 25 Ekim'de derginin Aralık sayısında yeni bir manga çıkaracağı duyuruldu.

Dergi, manganın adı veya hikayesiyle ilgili bilgi vermedi; ancak Tarare-Bar manga yan hikayesinden Tara ve Reba karakterlerini gösterdi. Karakterler, yeni manganın farklı kuşaklardan üç kadına odaklanacağını ima etti,  ama "modern kadınlar için para ve romantizm" temasına odaklanacak.

Higashimura geçtiğimiz yıl, sırasıyla Nisan ve Ağustos aylarında Tokyo Tarareba Girls ve Princess Jellyfish mangalarını sona erdirdi. Tokyo Tarareba Girls, Ocak 2017’den Mart 2017’ye kadar yayınlanan bir canlı televizyon dizisine ilham kaynağı oldu. Kodansha Comics,  mangayı İngilizce olarak dijital yayınlıyor.


Crunchyroll, Princess Jellyfish mangasını dijital olarak yayınladı ve Kodansha Comics, mangayı Şubat 2016'da basılı olarak İngilizce yayınladı.Manga, 2010 yılında Funimation tarafından yayınlanan bir anime serisine ve 2014 yılında yayınlanan bir live-action filmine ilham kaynağı oldu. Manga geçen sene Eisner Ödülü'ne aday gösterildi. Manga ayrıca Ocak ayında yeni bir canlı aksiyon serisine ilham kaynağı oldu.

 

Higashimura geçtiğimiz Aralık ayında XOY manga sitesinde Gisō Furin (Gizlenmiş Zina) adlı renkli yeni bir manga çıkarttı. Ocak ayında tarihsel Yukibana no Tora mangasına yeniden başladı. Ayrıca, 28 Haziran'da Hayashi'nin Saikō no Obahan Nakajima Haruko no Renai Sōdanshitsu (En İyi Orta Yaşlı Kadın Haruko Nakajima'nın Sevgi Danışma Odası) kitabını temel alarak Mariko'ya dayanan Hypermedy Nakajima Haruko adlı yeni bir manga yayına çıkarttı.  


Kaynak: Anime News Network

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları