Prince Of Tennis OVA Promo Videosu Tezuka vs Atobe Gösteriyor
Cuma günü 3. 'En İyi Oyunlar' OVA'larında 1. oldu

Bandai Namco Arts, ilk bölümde Tennis no Ōjisama BEST GAMES için iki video yayınladı! Orijinal video anime (OVA) projesi, Japonya'daki OVA'nın teatral sürümüne eşlik edecek. Aşağıdaki ilk video, "Eien" ekleme şarkısını öneriyor (Forever),

Junichi Suwabe ve Ryotaro Okiayu'nun kendi karakterleri Keigo Atobe ve Kunimitsu Tezuka tarafından yapıldı. İkinci video tema parçası "BEST GAMES!" Ayasa tarafından yapıldı.

OVA projesi, Anime serisinin en iyi maçlarının hikayesini anlatıyor. Kantō Turnuvası'ndan Tezuka ve Atobe arasında oynanan ilk OVA, Cuma günü Japonya'daki sınırlı iki haftalık gösterisine başladı ve 26 Ekim'de Blu-ray Disc ve DVD'de Japonya'ya gönderilecek. Ryotaro Okiayu, Junichi Suwabe ve Junko Minagawa, Kunimitsu Tezuka, Keigo Atobe ve Ryōma Echizen gibi rollerine yeniden devam ediyorlar.

İkinci OVA'da iki çift karşılaşmada yer alacak: ilk karşılaşma Shuichiro Oishi ve Eiji Kikumaru'nun Hiroshi Yagyū ve Masaharu Niō'ye karşı oyunu, ikinci maç ise Ryō Shishido ve Chōtarō Otori'nin Sahadaru Inui ve Kaoru Kaidō'e karşı oyunu.

Üçüncü OVA, Kantō Turnuvasından Shūsuke Fuji ve Akaya Kirihara arasında bir maç yapacak.

Keiichiro Kawaguchi (Mayo Chiki !, Hayate the Combat Butler), M.S.C. Mitsutaka Hirota (Prince of Tennis II, Prince of Tennis II OVA vs. Genius 10) dizi kompozisyonunu işlemek ve senaryoları yazmak için geri dönüyor. Akiharu Ishii tekrar karakterleri tasarlıyor ve Cher Watanabe müziği bestelemeye geri dönüyor.

Son şarkı, "You got game?", İlk tenis oyuncusu The Prince of Tennis anime için ending şarkısı Junko Minagawa'nın Ryōma Echizen karakteri tarafından yapıldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları