PQUBE Avrupa'da bu yıl Kill la Kill IF Oyununu Çıkaracak
Kill la Kill Animesinin oyunu bu yıl avrupada yayınlanacak.

Oyun PS4, Switch ve PC için iki seslendirme opsiyonu ile beraber çıkacak.

PQube Cuma günü, Avrupa'da Kill la Kill animesi baz alınarak yapılan ilk oyun olan Kill la Kill IF'yi piyasaya süreceğini duyurdu. Şirket bu yıl Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden oyunu piyasaya sürecek.

Arc System Works, bu yıl Japonya'da PS4 ve Switch için oyunu çıkaracak ve aynı zamanda Steam üzerinden PC için oyunu piyasaya sürecek.

Anime stüdyosu Trigger ve oyun geliştiricisi ve yayıncısı Arc System Works dağıtım konusunda ile de işbirliği yapıyor. APLUS (Little Witch Academia oyununu geliştiren firma) oyunu bir ila iki oyuncu için geliştiriyor. Arc System Works, oyun için İngilizce seslendirme yapma olasılığını tartışıyor.

Anime senaryo yazarı Kazuki Nakashima, oyunun anime'nin "başka bir bölümü" gibi yazılacak olan orijinal hikayesini yazmaya geri dönüyor. Oyunun hikayesi, anime'nin hikayesinden ayrı olacak ve yeni içerik içerecektir. Oyunun kahramanı, orijinal anime karakteri Ryūko Matoi'nin rakibi ve müttefiki olan Satsuki Kiryūin olacak.

Diğer oynanabilir karakterler ise Ryuko Matoi, Ira Gamagoori, Uzu Sanageyama, Houka Inumuta, Jakuzure Nonon, Ragyō Kiryūin ve Nui Harime'dir.

PQube Cuma günü Twitter üzerinden oyunun Japonca seslendirme ve İngilizce altyazısı ve İngilizce seslendirmesi olacağını onayladı.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları