Pop Team Epic için Yeni Bir Anime Projesi Geliyor
Absürd komedinin dibine vuran Pop Team Epic severlere müjde...

Serinin resmi Twitter hesabından yeni bir orijinal net projesinin prodüksiyonuna başlanıldığı açıklandı. Japon Yarışçılar Birliği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek bu yeni projede bolca at şakası görmeyi bekleyebilirsiniz. Yapımın detayları daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Pop Team Epic (Poputepipikku), mangaka Bkub Okawa'nın kaleme aldığı liseli kızlar kısa boylu Popuko ve uzun Pipimi'nin başından geçen garip olayları konu alan, absürt komedi türünde bir yonkoma mangasıdır. 

Geçtiğimiz kış 12 bölümlük bir anime uyarlaması yapılan serinin animasyonları Kamikaze Douga stüdyosu tarafından gerçekleştirilmişti. Fakat anime içerisinde UchuPeople ve AC-bu benzeri bağımsız sanatçılar tarafından çizilmiş sekanslara da rastlamak mümkün.


Kaynak:
GoBoiano

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları