Pokemon Live Action Filminde "Dedektif Pikachu" Rolünü Ryan Reynolds Alacak
Pokemon Live Action filminde hareket yakalama özelliği kullanalıcağı bildirildi.

Eğlence haberleri kaynağı Hollywood muhabirinin yaptığı açıklamaya göre Deadpool filmindeki Ryan Reynolds, Legendary Entairments'ın Pokemon Live Action filminde "Dedektif Pikachu" olarak rol alacak. Hollywood muhabiri, Ryan Reynolds'un karakterini " tuhaf, kendine özgü tarzı olan birşeyler bulmak konusunda iyi olan bir araştırmacı" olarak niteledi.

Image

Geçmişteki haberlerde olduğu gibi, mevcut haberlerde filmin adı "Dedektif Pikachu" olarak belirlendi ve Şubat 2016 "Meitantei Pikachu Nintendo 3DS" oyununda yer alan Dedektif Pikachu karakteri yer alacak.

The Get Down filmindeki Justice Smith film'de başrol oyuncusu olacak ve hikayesi hollywood muhabirinin açıklamasına göre, "Smith karakterinin babasının kaçırıldıktan sonra gençleri pikachu ile takım olmaya zorlayıp babasını bulmak için yola koyulmaları ile başladı" şeklinde açıkladı.

Filmin Ocak ayında Londra'da üretime başlaması planlanıyor. TOHO filmi Japonya da dağıtırken,Universal Pictures filmi Japonya dışında dağıtacak.

Filmi Alex Hirsch (Gravity Falls) ve Nicole Perlman (Galaxy'nin Koruyucuları) senaryolarıyla birlikte, Rob Letterman yönetiyor.


kaynak: animenewsnetwork

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları