Plunderer Animesi Ocak 2020'de Prömiyer Yapacak
İlk tanıtım videosu yayınlandı.

Suu Minazuki'nin Plunderer mangasının anime uyarlaması için resmi web sitesi anime için tanıtım videosu yayınladı. Videoda ekibin yeni üyeleri ve prömiyer tarihi de açıklanıyor. Videonun ikinci ksımında sırasıyla Licht Bach ve Hina karakterlerini seslendirecek yeni duyurulan ana oyuncular Yoshiki Nakajima ve Rina Honnizumi ile röportaj yer alıyor.

Yeni ekip üyeleri:

Aksiyon Efektleri Animasyon Yönetmeni: Satoshi Sakai, Masaharu Tomoda
Tasarım Çalışmaları: Yoshiaki Tsubata, Hiroshi Numata
Sanat Yönetmeni: Kenta Tsuboi (Kusanagi)
Renk Tasarımı: Hitomi Ikeda
Görüntü Yönetmeni: Keisuke Nozawa (Graphinica)
Özel 2D Çalışmaları: Noriko Masuko
Düzenleme: Masato Yoshitake
Ses Yönetmeni: Yasunori Ebina
Ses Efektleri: Hiromune Kurahashi
Ses Stüdyosu: YARIM H · P STUDIO
Müzik: Junichi Matsumoto
Müzik Stüdyosu: Nippon Columbia

Image

Hiroyuki Kanbe (Oreimo both seasons, Gonna be the Twin-Tail!!) seriyi Geek Toys stüdyosunda (RErideD) yönetiyor. Masashi Suzuki (Isuca, Lord of Vermilion: The Crimson King, Minami-ke: Okawari) senaryolardan sorumlu ve Yuka Takashina (Dance with Devils), Yūki Fukuchi (Bakuon'un baş animasyon yönetmeni) ile Hiroki Fukuda karakterleri tasarlıyor. 

Yen Press, "destansı aksiyon" mangasını lisansladı ve hikayesini şöyle anlatıyor:

Tarih, Alcian takviminin 305. yılı ve şuan dünya tamamen "numaralar" tarafından kontrol ediliyor. Doğan her insan bir "değer" ile damgalanıyor. Bu "değer" her şey olabilir; kaç kilometre yol yüründüğü, yada yemeğinin güzel olduğunu söyleyen insanların sayısı. Eğer değerin 0'a düşerse, boşluğa gönderilirsin. Hina'nın annesinin değeri 0'a düştüğünde, son dileği Hina'nın Efsanevi Kırmızı Baron'u bulmasıydı. 

Image

Minazuki, seriyi Aralık 2014'de Monthly Shōnen Ace dergisinde başlattı. Kadokawa 12.cildi 26 Mart'da yayımladı. Yen Press, 19 Mart'ta ilk sayısını yayımladı.

Minazuki'nin Sora no Otoshimono (Heaven's Lost Property) mangası iki TV anime, iki anime filme ve bir OVA'ya uyarlandı. Tokyopop ve daha sonra Viz Media, Minazuki'nin beş ciltli Judas mangasını İngilizce olarak yayımladı. Yen Press, Minazuki'nin dört ciltli Gou-dere Sora Nagihara mangasını 2014-2015'de yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları