Platinum End Animesi İçin İkinci Tanıtım Videosu Yayınlandı
Takeshi Obata ve Tsugumi Ohba'nın Platinum End adlı mangasının TV anime uyarlamasının remsi web sitesi pazar günü animenin birçok dilden oluşan alt yazı seçenekleriyle birlikte ikinci tanıtım videosunu ve yeni görselini yayınladı.

Video, BAND-MAID grubunun seslendirdiği OP tema şarkısı "Sense" ve şarkıcı Yuu Miyashita'nın seslendirdiği ED tema şarkısı "Kōfuku-Ron"(Theory of Surrender) içermektedir.

Anime, 7 Ekim'de TBS üzerinden ve 8 Ekim'de BS11 üzerinden prömiyer yapacaktır. Manganın hikayesini tümüyle uyarlamak adına animenin kesintisiz 24-bölümlük (Mart 2022'ye kadar) bir yayın hayatı olacaktır. Crunchyroll animeyi bu sonbaharda Asya dışında dünya çapında yayınlayacaktır. İlk iki bölümün 3 Ekim'de Tokyo'nun Shinjuku Wald 9 sinemasında ön gösterimi olacaktır. 

Oyuncular:

  • Miyu Irino - Mirai Kakehashi
  • Yui Ogura - Nasse
  • Natsuki Hanae - Revel
  • M.A.O - Saki Hanakago
  • Toshiyuki Morikawa - Nanato Mukaidō
  • Ai Kayano - Baret
  • Kaito Ishikawa - Kanade Uryū
  • Kikuko Inoue - Meyza
  • Tomoaki Maeno - Hajime Sokotani
  • Hikaru Midorikawa - Balta
  • Kaori Maeda - Mimi Yamada
  • Shōya Chiba - Mizukiyo Minamikawa

Hideya Takahashi'nin (Strike Witches: Road to Berlin, JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind) daha önceden animeyi Signal.MD üzerinden yöneteceği açıklanmıştı ancak kadronun en son yaptığı açıklamaya göre sadece sadece "ilk sezonu" yöneteceği duyuruldu. Kazuchika Kise (Ghost in the Shell Arise, Ghost in the Shell: The New Movie) "ikinci sezonu" yönetecek. Kōji Ōdate (No Game, No Life) karakterleri tasarlamakta ve Shinichi Inotsume (PERSONA 5 the Animation, Hayate the Combat Butler, Gangsta.) senaryodan sorumludur. KUSANAGI sanat yönetmenliği, Masanori Ikeda (Digital Frontier) CGI yönetmenliği ve Takatoshi HamanoMagic Capsule üzerinden ses yönetmenliği yapmaktadır.

Hideyasu Narita sanat tasarımı üzerinde çalışmakta ve Ayumi Ikeda color key desinatörüdür. Yūsuke Ueno (IMAGICA Entertainment Media Service) kurgudan sorumludur. Masahiro Tokuda (Cestvs: The Roman Fighter, Last Hope) müziği bestelemektedir.

Viz Media serinin hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Sınıf arkadaşları ortaokuldan mezun olmalarını kutlarken başı belada olan Mirai karanlığa gömülmüş durumdaydı. Ancak, göklerden gelen melek formundaki bir kurtuluş yolu ona uğradığında mücadelesi henüz yeni başlamaktaydı. Kazananın dünyanın yeni tanrısı olarak seçildiği bir turnuvada Mirai şu anda diğer 12 seçilmiş insana karşı mücadele vermektedir. Mirai tarafında bir meleğe sahip olabilir ancak hayatta kalmak için şeytana dönüşmesi gerekebilir.


Obata ve Ohba (Death Note, Bakuman.) Platinum End mangasını Shueisha'nın Jump SQ. dergisi üzerinden 2015'in Kasım ayında yayımlamaya başladı ve 4 Ocak'ta yayın hayatına son verdi. Shueisha 14. ve final cildi 4 Şubat'ta yayımladı.

Viz Media manga yayımlanmaya başladığından beri seriyi kesintisiz bir şekilde İngilizce dijital olarak yayımlamaktadır. Şirket ayrıca mangayı basılı bir şekilde de yayımlamaktadır.

İki yaratıcı, 2003'ten 2006'ya kadarki süre zarfında Death Note'u ve 2008'den 2012'ye kadarki süre zarfında Bakuman.i serileştirmiş ve her ikisini de Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayımlamıştır. Viz Media her iki seriyi de Kuzey Amerika'da yayımlamıştır. Mangaların ikisi de anime ve live-action uyarlamalarıyla taçlandırılmıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları