Philadelphia 76ers Takımının Oyuncusu Joel Embiid Maçtan Önce Dragon Ball İzledi
Joel Embiid playoff maçından önce Dragon Ball izleyerek rahatladı.

Joel Embiid, Dragon Ball izleyerek playoff maçından önce nasıl rahatladığını gösterdi.Embiid, oyun öncesi bir omuz masajı alırken aynı zamanda İphone X'de anime izliyordu.

76ers, 30 Mayıs'ta yarı finallerdeki ilk maçta Boston Celtics ile karşılaştı, ancak 101-117 skoru ile maçı kaybetti. Takımlar bugün yeniden karşılaşacak.

Dragon Ball profesyonel sporcular arasında favori anime gibi görünüyor. Green Bay Packers'den Mike Daniels, geçen sene Packers Fence için Super Saiyan oldu ve Dallas Mavericks'den Wesley Matthews, Dragon Ball Z açılış şarkısının parodisinde rol aldı. Güreş üçlüsü The New Day, 2016 yılında WWE'nin Wrestlemania 32'si için Super Saiyan gibi giyinmişti. MMA dövüşçüsü ve aktris Ronda Rousey, 2015 yılında Wrestlemania'da "It's Over 9000 !!" resim baskılı bir tişört giydi.


Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/interest/2018-05-01/philadelphia-76ers-joel-embiid-preps-for-nba-playoffs-with-dragon-ball/.131062

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları