Persona 3, Persona 5 Dancing Oyununun Video Ön Gösteriminde Junpei ve Anne Gösteriliyor
PS4/Vita için 24 Mayıs'ta piyasada olması planlanıyor.

Atlus, yaklaşan Persona 3 Dancing Moon Night ve Persona 5 Dancing Star Night oyunları için ön gösterim videolarını cuma yayınlamaya başladı. Ön gösterimde iki karakter tanıtılıyor, Persona 3'den Junpei Iori ve Persona 5'den Anne Takamaki.

Her iki oyun da 24 Mayıs'ta Japonya'da PlayStation 4 ve PlayStation Vita için piyasada olacak.

Atlus iki oyunu da ayrı ayrı piyasaya sürecek. PlayStation 4'teki "Persona Dancin 'Allstar Üçlü Paket", her iki oyunla birlikte, Persona 4: Dancing All Night'ın dijital bir indirimini ve PlayStation Vita'nın "Persona Dancin' Deluxe Twin Plus'ı" hem oyunları hem de DLC kıyafetlerini içeriyor olacak. Her iki pakette de jenerik müziğinin tamamı ve karakter tasarımcısı olan Shigenori Soejima tarafından yapılmış eserler bulunacak.

                Image

                Image

Persona 4: Dancing All Night oyunu Japonya'da 2015'in Haziran ayında piyasaya sürüldü. Atlus USA  PlayStation Vita oyununu Kuzey Amerika'da 2015'in Eylül ayında piyasaya çıktı ve NIS America oyunu Avrupa'da Kasım 2015'de oyuncularla buluşturdu. Oyunda Persona 4 karakterleri gizemli dünya "Mayonaka Stage" 'de bulunan gölgeler ile "dans battle" (dans savaşına) giriyorlar.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları