Patates Kızımızın İsmindeki Gerçek Ortaya Çıktı!
Attack on Titan'ın karakter rehber kitabı 9 Ağustos'ta çıktı.

Manga serisi Attack on Titan'ın karakter rehber kitabı 9 Ağustos'da okuyucuları ile buluştu. Kitapta mangakanın karakterleri yaratma sürecinden tutun, karakterler hakkındaki bilinmeyen bilgiler dahil bir çok şey mevcut. Hadi hep beraber bunlara bir göz gezdirelim.

KAYNAK: AnimeLab

Historia Reiss (Krista Lenz)

Başlangıçta ''yüksek sınıftan orduya katılmış biri'' olarak canlandırdım. Dışarıdan bakıldığında güzel görünüşlü bir karakter yapmak istedim fakat zaman geçtikçe karakterin kendisinin sembolik bir hale bürünmeye ihtiyacı olduğunu düşündüm. Hiç sevmesem de moe bir karakter yapmalıyım dedim. Yapmak istediğimden değil yapmak zorunda olduğumdan dolayı. Böyle bir yükümlülük altında olduğumu düşünüyordum. Sonuç olarak ilk başta düşündüğümden farklı bir karakter ortaya çıktı fakat gün geçtikçe benimde sevdiğim bir karakter oldu.

Ymir

Manganın erken hikaye aşamasında o zamanlar ismi farklı olan bir karakter gözükmüştü. ''Manganın 10. bölümüne Krista'ya burnunu sokup duran bir karakter koymak istiyorum.'' O zamanlar böyle bir düşünce gelmişti. 

Karakteri çillere sahip bir kız olarak resmettim; amacım karakterin Krista'dan farklı olması, normal sınıftan bir insanmış gibi görünmesiydi. Sonradan hikayede önemli bir role sahip oldu.

Jean'e benzer olarak karakterin açık sözlü, başkalarını umursamadan konuşan bir tip olmasını amaçladım, çizerken çok zevk aldım.

Sasha Braus

Görünüş olarak gözlerini kaşlarıyla beraber düşüren, sağ tarafına bakınca uzun, sol tarafından bakınca kısa kesim tasarıma sahip bir karakter düşünmüştüm.

Sasha ismini verme amacım bir tür komedi referansı yapmaktı, komedyen Sacha Baron Cohen'e. 

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları