BEASTARS Bitti, BEASTARS COMPLEX Mini Hikayelerle Devam
BEASTARS TV anime Ocak'ta başlıyor.

Paru Itagaki'nin ödüllü BEASTARS manga serisinin final bölümü, Weekly Shonen Champion'ın 45. baskısında son buldu. Ayrıca, prototip serisi BEAST COMPLEX, Ocak 2021'den itibaren 'kısa bir süre için' Weekly Shonen Champion'da serileştirmeye devam edecek. BEASTARS'ın son bölümünü için aşağıdaki görsel yayımlandı. 

                                                   -GÖRSEL SPOILER İÇERİR-

Image

BEASTARS 8 Eylül 2016'da başladı, hızlı bir şekilde hit oldu ve yayıncı Akita Shoten'in Manga Taisho ödülünü kazanan ilk manga serisi oldu. İkinci sezonu Ocak'ta yayınlacak anime dizi Studio Orange tarafından Shinichi Matsumi'nin yönetmenliği ile servis edildi.   

Paru Itagaki'nin BEAST COMPLEX mangasının (BEASTARS'ın kökeni) Ocak 2021'de yeni bir mini manga serisine başlanacağı duyuruldu. Dergi, yeni mini seri için ilerleyen zamanlarda daha çok detay aktaracağını da belirtiyor. Viz Media, BEASTARS'ın 9. cildini ön siparişe alırken BEAST COMPLEX'in İngilizce versiyonunu da yayınlıyor ve seriyi şöyle tarif ediyor:

Öğrencilerin kelimenin tam anlamıyla avcılar ve avlar olarak kategorize edildiği lisede, kırılgan olan barışı koruyan şey kişisel ilişkilerdir. Peki aralarında kim bir Beastar (doğal olarak güvensizlikle dolu bir toplumda lider olmaya mahkum akademik ve sosyal bir rol model)?

Image

Viz Media BEAST COMPLEX manga serisini linanslıyor ve cildi Mart 2021'de yayımlıyor: 

Birlikte büyüyen bir kaplan ve kunduz, arkadaşlıklarını sona erdirme ve adaletsizlikle savaşmak için güçlerini birleştirme konusunda akran baskısına meydan okurlar. Kariyerini etoburları yargılayarak geçiren bir deve muhabiri, baştan çıkarıcı bir kurtla hayatını değiştiren bir gece geçirir. Bir tuzlu su timsahı ve bir ceylan, bir yemek programında şef ve asistan olarak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalıdır. Bir tilki ve bir bukalemun birbirleri ve kendileri hakkındaki klişelerle boğuşur. Ve daha fazlası…

Itagaki BEAST COMPLEX mangasını 2016'da Weekly Shōnen Champion'da yayımladı ve Akita Shoten mangayı bir cilt olarak yayımladı. 

Itagaki BEASTARS mangasını da Weekly Shōnen Champion'da Eylül 2016'da başladı ve manga Perşembe günü finalize oldu ve Akita Shoten manganın 21. cildini de aynı gün yayımladı. 


kaynaklar: crunchyroll & ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları