Oyuncu Yoshimasa Hosoya Megalobox Animesinde Rol Alacak
TV anime serisi Nisan ayında galası yapılacak Ashita no Joe manga serisinden ilham alındı.

Megalobox'un resmi web sitesinde yaptığı açıklamaya göre, Ikki Kajiwara (kalem adı Asao Takamori) ve Testsuya Chiba'nın yazdığı manga serisi Ashita No Joe'nin hikayesi temel alınarak yapılacak Megalabox  animesi için bir promosyon videosu yayınladığı belirtildi. Videoda Yoshimasa Hosoya JD(Junk Dog) adındaki karakteri seslendiriyor.
Image

Image

Anime Nisan ayında TBS ve BS-TBS'de gala yapacak.

Anime, orijinal manganın 50. yıl dönümünü kutluyor ve konu olarak bu orijinal hikayeye yer verecek. JD (Junk Dog) adlı adam, yaşamak için yer altı ringinde sabit boks maçlarına katılmaktadır. Bir gün, tekrar ringe çıkar ancak o zaman karşısına belirli bir kişi çıkar. JD her şeyini riske atarak o kişiye meydan okumak için elinden geleni yapmak ister. 

Image

You Moriyama ( Master Keaton ve Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine animasyon yönetmeni, Kabaneri of the Iron Fortress ve Attack on Titan konsept tasarımcısı) TMS Entertaintment'te animeyi yönetecek. Katsuhiko Manabe (Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Gekitō no Shō, Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Junai no Shō) ve Kensaku Kojima (live-action Shinya Shokudō serileri) senaryoları birlikte yazıyorlar, denetliyorlar ve Mabanua da müzikleri besteliyor.

Chikara Sakuma, 17 Şubat'ta Kodansha'nın Shonen Magazine Edge dergisinin Mart ayı sayısında manga uyarlaması Megalobox - Shukumei no Sōken (Megalobox - The Twin Fists Of Fate) animesini yayınlayacak.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-01/yoshimasa-hosoya-stars-in-megalobox-boxing-anime/.127220

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları