OVAların Ardından Nekopara Serisine TV Animesi Geliyor
Neko Works'ün cumartesi günü yaptığı açıklama. Anime duyurusu ve daha fazlası...

Neko Works cumartesi günü Comiket'te Nekopara görsel romanlarının televizyon animesi adaptasyonun yapımda olduğunu duyurdu. 

Neko Works ilk Nekopara oyununu  Aralık 2014'te yayımladı ve o zamandanberi pek çok prequel ve sequel çıkarıldı. Sekai Project Japonya ile eş zamanlı olarak Steam üzerinden oyunları ingilizce olarak yayımladı. Görsel roman serisinin 2 milyondan satışı yapıldı.

Sekai Project Aralık 2016'da Nekopara'dan uyarlanacak olan 20 dakikalık resmi animasyon projesi için başlattığı Kickstarter kamppanyası bir saat içerisinde hedeflediği 100,00$'a ulaştı. Ardından toplanan her 100,00$ için 10 daha yapılacağını duyurdu ve en fazla 500,00$'a bir saat yapılacağını belirtti. Kampanya 900,00$ ile 2017 Şubat bitirildi ve hemen ardından Nekopara Extra prequel görsel romanının kısa anime uyarlaması için bilirlenen 1 milyon$ hadefi için devam ettirildi. Sekai Project Mart 217'de  toplanan para 1.04 milyon$'ı geçmesiyle sonlandırdı.

Bir saatlik animasyon geçtiğimiz Aralık Steam'de hayranlarıyla buluştu ve 1 Ocak'ta Akihabara'daki UDX salonunda da gösterimi yapıldı. Kısa uyarlama ise 27 Temmuzda görsel romanla beraber yayımlandı.

Tam-U'nun yaptığı manga uyarlaması Dengeki G's Comic tarafından Mayıs'ın 30'dan Kasım'ın 30'na kadar yayımlandı ve Kadokawa 10 Ocak 2019'da tek bir cilt halinde mangayı satışa sunacak.

Nekopara Vol. 2'nin PlayStation 4 ve Switch versiyonları Şubat 2019'da CFK ve Nekopara'nın işbirliği sonucu çıkarılacak. İngilizce, japonca ve Çince versiyonuları olacak.

İş La Soleil, onun iki Catgirls, Chocola ve vanilya ile Kashou Minaduki tarafından işletilen pastane, kardeşi Shigure ve Minaduki ailenin dört catgirl kız kardeş için patlama yaşıyor.

Aralarında tokluk, Azuki bir cephe gerisinde gizler alaycı eski kardeş, ve o Hindistan Cevizi, yarardan çok zarar yapıyor biter eğer bile her zaman onu en iyi çalışır beceriksiz genç kardeş vardır. Kimse gençken bu iki Catgirls daha iyi anlaştık, ama son zamanlarda, onlar her zaman kavga ettik.

onların kardeşçe sevgi rağmen, küçük bir yanlış anlama aralarında sürtüşmelere biter. Bu catgirl kız Hikaye geliştikçe, birbirlerini anlamak ve sadece küçük bir iffetsiz bu içten catgirl komedi, kendi ailevi bağları güçlendirmek için büyürüz. Şimdi iş için açık!

Kaynak: MyAnimeList, Gematsu

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları