Our Last Crusade or the Rise of a New World Animesinin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yazar Kei Sazane ve illüstratör Ao Nekonabe'nin Our Last Crusade or the Rise of a New World (Kimi to Boku no Saigo no Senjō, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen) adlı light novel serisinin TV anime uyarlaması için resmi web sitesinden bugün ilk tanıtım videosunu yayınladı.

PV:

Yūsuke Kobayashi - Iska

Yūsuke Kobayashi - Iska

Sora Amamiya - IX. Aliceliese Lou Nebulis

Sora Amamiya - IX. Aliceliese Lou Nebulis

Shin Oonuma (BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense., ef: a tale of memories, Dusk maiden of Amnesia, WATAMOTE) ve Mirai Minato (BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense., Fate/kaleid liner Prisma Illya, Masamune-kun's Revenge, Miss caretaker of Sunohara-sou) SILVER LINK'den animenin yönetmenliğini yapmaktadır. Kento Shimoyama (Death March to The Parallel World Rhapsody, Good Luck Girl!, Servant × Service, The Ones Within) senaryodan sorumludur. Kaori Sato (BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense., Dusk maiden of Amnesia, Masamune-kun's Revenge, Shomin Sample) hem karakter tasarımcılığı hem de baş animasyon direktörlüğünü yapmaktadır.

Light novel'ları ve manga uyarlamalarını İngilizce olarak yayınlayan Yen Press hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Bilimsel olarak gelişmiş bir İmparatorluk ve büyülü kızların dünyası olan Nebuliler arasında, İmparatorluğun en genç ve en güçlüsü ünvanını elde etmiş genç şövalyesi, rakip ulusun prensesi ile tanışana kadar yıllarca süren büyük bir savaş yaşanmaktaydı. Düşman olmalarına rağmen, şövalye prensesin güzelliği ve asaleti tarafından büyülenir ve prenses onun gücü ve yaşam tarzı ile taşınır. Ancak aralarındaki bu savaş sona erecek mi?


Kadokawa, light novel'ı Mayıs 2017'de Japonya'da piyasaya sürmüştür ve ardından Mayıs 2018'de manga uyarlaması Hakusensha'nın Young Animal dergisinde yayımlanmaya başlamıştır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları