Ototachibana'nın Shōnen Maid Mangası Yan Hikaye Cildiyle Listelerde
Amazon, Ototachibana’nın Shōnen Maid mangası için "Shōnen Maid Gaiden: Uchōten Boys" başlıklı yeni bir yan hikayenin haberini verdi. Yeni cildin 1 Mart’ta yayınlanacağı duyuruldu.

1 Mart’ta yayınlanacak olan yan hikaye, “Uchōten Boys” karakterlerine odaklanıyor.

                                           Image

Yeni cildin açıklamasında yan hikayenin Ryūji, Hayato ve Ibuki’den oluşan erkek idol grubu Uchōten Boys’a odaklanacağı belirtildi. Hikaye, grubun birlikte yaşadıkları gündelik hayatlarının yanı sıra eğlence endüstrisindeki sıkıntılarını ve kaygılarını da anlatacak.

Shōnen Maid Mangası, annesi ile birlikte yaşayan enerjik ilkokul öğrencisi Chihiro Komiya’ nın etrafında dönüyor.  Annesinin sloganı “iş yoksa yemek yok”  olan Chihiro, ev işlerini yapmakta ve gündelik rutinleri yerine getirmekte oldukça başarılıdır. Annesinin ani ölümünün ardından amcası olduğunu iddia eden Madoka Taketori isimli bir adam ortaya çıkarak Chihiro’dan onunla birlikte yaşamasını ister. Chihiro başta bu teklifi reddetse de Madoka’nın gösterişli evinin korkunç derecede kirli olduğunu görünce temizliğe başlamaya karar verir. Böylece Madoka Chihiro’ya yeni bir teklif sunar: Onunla birlikte yaşamasına karşılık evin işleri ile ilgilenecektir. Chihiro teklifi kabul eder ancak kendini aniden hizmetçi üniforması içinde bulur.

Ototachibana, seriyi Kadokawa'nın Comic B's-LOG dergisinin Mayıs 2008 sayısında başlatarak Mart 2017’de sona erdirdi. Kadokawa, mangayı 10 cilt halinde derledi ve seri Nisan 2016’ da başlayan animeye uyarlandı. Funimation animeyi Japonya’da gösterildiği haliyle yayınladı.   

Digital Manga Inc. 2008 yılında Ototachibana’nın tek ciltlik Ghost Hunt Scramble! Mangasına izin verildiğini duyurdu ancak henüz bununla ilgili bir içerik yayınlanmadı.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları