Otherside Picnic Bilim Kurgu Yuri Animesi İçin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Iori Miyazawa'nın Otherside Picnic (Urasekai Picnic) adlı bilim kurgu yuri roman serisinin TV anime uyarlaması için Cumartesi günü resmi Twitter hesabı ikinci tanıtım videosunu yayınladı.

Anime, Ocak 2021'de prömiyer yapacak.

https://twitter.com/OthersidePicnic/status/1304616509910597632

Takuya Satō (Kase-san and Morning Glories, Steins;Gate, Fragtime) animenin LIDEN FILMS ve Felix Film üzerinden yönetmenliğini yapmakta ve ayrıca senaryoları yazmaktadır. Ayumi Nishibata (Kuromukuro animation director) karakterleri tasarlamakta ve baş animasyon yönetmenliğini yapmaktadır. Kazutaka Ema yaratıkların tasarımlarından sorumludur. Hiroki Matsumoto sanat yönetmeni ve You Iwaida renk tasarımcısıdır. Takeshi Kuchiba görüntü yönetmenliğini yapmaktadır. Yūya Shiraishi 3D yönetmenidir. Masahiro Goto editor ve Takeshi Watanabe (To Love-Ru, Saki ,Ro-Kyu-Bu!) şarkıları bestelemektedir.

Yumiri Hanamori Sorao Kamikoshi'nin (soldaki) ve Ai Kayano Toriko Nishina'nın (sağdaki) ses aktörlüğünü yapmaktadır.

J-Novel Club, roman serisini dijital ve İngilizce olarak yayınlamakta ve ilk cildi şu şekilde özetlemektedir:

Onun, Toriko Nishina ile ilk karşılaşması Öteki Tarafta "o şeyi" gördükten ve neredeyse ölmek üzereyken oldu.

O gün ile birlikte, bitik üniversite öğrencisi Sorawo Kamikoshi'nin hayatı tamamen değişir. Gerçek hayalet hikayelerinde bahsedilen Kunekune ve Hasshaku-sama gibi tehlikeli varlıklar ve gizemler, bahsettiğimiz bu Öteki Dünya'da ortaya çıkar. Toriko ve Sorawo keşif yapmak, getiri sağlamak ve önemli birisini bulmak adına bu anormalliğe adımlarını atarlar.

Gelecek vadeden bir bilim kurgu yazarının kaleminden, iki kızın tuhaflıklarla dolu keşif ve hayatta kalma serüvenleri sizlerle!


Hayakawa Publishing, shirakaba'nın illüstrasyonlarıyla birlikte Şubat 2017'de serinin ilk kitabını yayınladı. Dördüncü kitap geçtiğimiz Aralık ayında piyasaya sunuldu.

Eita Mizuno'nun roman serisinin manga uyarlaması Şubat 2018'de Square Enix'in Shonen Gangan dergisinden yayınlanmaya başladı. Square Enix, 12 Mart'ta manganın dördüncü derlenmiş kitap cildini yayınladı. Square Enix Manga & Books mangayı lisansladı ve 25 Mayıs 2021'de İngilizce olarak ilk cildini yayınlayacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları